SİYASET
SİYASET HaberleriMilletimiz hayal kurmayı unuttu
Milletimiz hayal kurmayı unuttu
- A-
- A
- A+
Türkiye’nin en genç genel başkanı olan Hüseyin Baş, BTP ilçe kongresinin yapıldığı salon girişinde gençler tarafından, “Gençliğin umudu Hüseyin başkan” sloganıyla karşılandı.
Büyük bir katılım ve coşkunun olduğu programda konuşan BTP Trabzon İl Başkanı Nihat Hekimoğlu, “Haydar hocamız bugün bizim aramızda yok ama işte evladı var, evlatları var. O'nun bize bıraktığı ve bizim hiçbir zaman vazgeçmeyeceğimiz mirası olan Hoş Geldin Atatürk anlayışı var, Milli Ekonomi Modeli var, Ehl-i Beyt Külliyatı var.” dedi.
BTP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Emre Polat ise, “Biz bu topraklarda herkesin huzur içinde, refah içinde yaşayacağı güçlü Türkiye'nin temellerini hep birlikte atacağız.” İfadelerini kullandı.
“Gençliğin umudu Hüseyin Başkan”
Konuşmasına “Bağımsız Türkiye'nin aslanları, Bağımsız Türkiye'nin fedakâr anneleri, babaları, çocukları... Bağımsız Türkiye idealinin gelecekleri hepiniz hoş geldiniz.” cümlesiyle başlayan BTP liderinin konuşması sık sık “Gençliğin umudu Hüseyin başkan” sloganıyla kesildi.
Sloganlara, “Bu gençler, bu salon sadece Akçaabat'ı değil Türkiye'yi önümüzdeki seçimde alabilecek kuvvete, kudrete sahiptir Allah hepinizden razı olsun.” şeklinde karşılık veren Hüseyin Baş, “Bağımsız Türkiye Partisi size hizmet için vardır.” dedi ve şöyle devam etti;
“Gençler burada bağırıyor, elleri patlayıncaya kadar alkışlıyor. Niye biliyor musunuz? Beni, sevdikleri için değil burada bir umut gördükleri için... Bunlar gençliğin umudunu tükettiler.”
“Milletin zaten gerçeği yok hayali de kalmadı”
Parti sloganı olan ‘Var bi hayalimiz’e dikkat çeken BTP Genel Başkanı Baş, “Bizim sloganımız 'Var bi hayalimiz.' Bu slogan herkesi heyecanlandırdı. Neden? Millet hayal kurmayı unuttu, milletin zaten gerçeği yok hayali de kalmadı. Biz milletin hayallerini gerçekleştirmek için yola çıktık. Allah hepimize bunu yapmayı, yapabilmeyi nasip etsin. Bu davanın önderlerinin, bu davanın kurucularının ve bize bu davayı yaşamayı, yaşatmayı öğreten ebedi genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş'a layık olmayı Allah hepimize nasip etsin.” Dedi.
“Kaybolan değerlerimizi geri kazandıracağız”
Gelinen noktada Türkiye’nin değerlerinin bir bir yok edildiğini belirten Hüseyin Baş şöyle devam etti; “Tüm değerlerimizi bitirdiler. Bu salonda merhum genel başkanımızın katıldığı son programın adı 'Kaybolan Değerlerimiz'di. Ülkemize değerlerini geri kazandırmamız lazım. Arı gibi çalışacağız. Bu vatan için canını vermiş insanları torunları olarak üzerimize düşeni yapacağız ve Allah'ın izni ile iktidarı kazanıp bu ülkeyi düzlüğe çıkaracağız. Biz kimin torunuyuz, kim bizim atamız? Atatürk’ün! Biz Atatürk'ün torunları bu ülkeyi kurtarmaya geliyoruz, hayırlı olsun uğurlu olsun.
'İran'ı doğrudan vurmaya hazırız'
'Andımız'ın okunmasını isteyen veliye 'terör propagandası' suçlaması
Benzin ve motorine yine dev zam
'Tanıklar duruşmada dinlensin'
Fişekhane’de boy gösteren 06 plakaları yakalandı
Kapalıçarşı'da altın satışları durdu
ABD girmeyeceğine söz verdiği bataklığa battı
Murat Ertürk'ün TSK'dan ihraç edilme kararı iptal edildi
Türkiye gıda enflasyonunda dünya 3'üncüsü
Bedelli askerlik ücreti ve ÖTV oranları yükseliyor
Haribo, Rekabet Kurumu’nun radarına girdi
'Keyfi kısıtlamalar yargılamaya duyulan güveni sarsıyor'
Ankara’da 'bayat ekmek' 6 liraya satılıyor!
Gazeteci İsmail Arı yine tutuklandı
Tağşiş listesine at ve eşek eti skandalı
Maliye'den lüks harcama denetimi
Bilirkişi rapor süresi 110 günden 29 güne düşürüldü
'İmamoğlu'nun hapiste olması kabul edilemez!'
Konkordato başvuruları rekor tazeliyor
Fiyatlar kontrolden çıktı!
Gazetecilik faaliyeti, birilerinin hoşuna gitmedi diye suç olmaz!
Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde gözaltı sayısı 10'a yükseldi
'400 bin şehit veririz ama İsrail yok olur'
İmamoğlu tutuklanınca Sazlıdere bir yılda betondere oldu
Mehmet Şimşek memleketinde yuhalandı
Katar'da helikopter düştü 3 şehidimiz var
Konut piyasasının gözdesi Dubai'de satışlar çakıldı
Fatih'te iki bina çöktü
'İktidardaki küçük bir azınlık millete, Cumhuriyete savaş açmış durumda'
Bu bayram öncekilere göre daha kötü
Yükleniyor






