Moda sektörüne damga vuran görkemli lansman

Moda ve trendlerin öncü markası KOTON, Zeynep Bastık ile oluşturduğu, cool, dinamik ve özgür ruhları yansıtan çok özel koleksiyonunu görkemli bir lansman ile tanıttı.

Moda sektörüne damga vuran görkemli lansman
  • A-
  • A
  • A+

Moda ve trendlerin öncü markası KOTON, Zeynep Bastık ile oluşturduğu, cool, dinamik ve özgür ruhları yansıtan çok özel koleksiyonunu, Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz’ın ev sahipliğinde, koleksiyon yüzü Zeynep Bastık’ın katıldığı, Rixos – Tersane İstanbul’un büyülü atmosferinde düzenlenen bir lansman ile tanıttı. 

Kırmızı halıdan geçerek salona giriş yapan davetliler, alanın iki tarafında koleksiyon temaları ‘Glam Nocturne: Feminenliğin Gösterişli Yüzü’ ve ‘Western Revival: Modern Kadının Güçlü İfadesi’nin çarpıcı stillerini yakından inceleme fırsatı buldular.

Soul Grinders’ın müzikleri ile açılan gece, Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz’ın koleksiyonun yaratılma sürecini anlattığı konuşması ile devam etti. Koleksiyonun her bir tasarımında ilhamı olan gecenin yıldızı Zeynep Bastık geceye büyük bir şovla katıldı. Kırmızı halıdan canlı bir gösteri performansıyla birlikte geçen sanatçı büyük alkışlarla karşılandı. Koleksiyonun reklam filmi ilk defa Tersane’de davetlilerin beğenisine sunuldu. 

Koton x Zeynep Bastık Koleksiyonu için yazılan ve özel olarak düzenlenen, müzikseverlerin Spotify ve Youtube’da da dinleyebileceği “Ben Böyle” parçasına parti boyunca misafirler dans ederek eşlik etti.  

Görkemli sahne ve ışık tasarımları eşliğinde şov dünyasının başarılı dans ekiplerinin gece boyunca gösterişli programlarını sergilediği Koton x Zeynep Bastık lansmanında DJ Monkey Safari de gece geç saatlere kadar hit şarkılardan oluşan setiyle misafirlere unutulmayacak bir gece yaşattı.

Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz, gecede yaptığı konuşmada; ‘Öncü işler yapmayı, farklı projeler ortaya koymayı seviyoruz. Tasarım anlayışımızla, sürdürülebilirlik politikamızla ülkemizde hazır giyim sektörünün en beğenilen markalarından biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Modaya ve trendlere olan yenilikçi bakış açımız, bizi ülkemizin sevilen sanatçılarından biri olan Zeynep Bastık ile buluşturdu. Zeynep, ilk kez bir moda koleksiyonuna dahil oldu. Gençliği, dinamizmi ve özgür ruhuyla bizi büyüleyen Zeynep ile çok güzel bir koleksiyon oluşturduk. Bu akşam keyifli bir ortaklığın meyvelerini ilk sizlerle paylaşıyoruz. Yarın tüm Koton Mağazaları’nda modaseverler ile buluşacak Koton x Zeynep Bastık Koleksiyonu için çok heyecanlıyız. İnanıyorum ki, hem yeni koleksiyonumuz hem de Zeynep’in şarkısı güzel başarılara vesile olacak ve Türk moda dünyasında yeni iş birliklerinin oluşmasına ilham oluşturacak. Bu özel gecemizde bizlerle olduğunuz için çok teşekkür ederim’ dedi. 

Sanatçı Zeynep Bastık gecede yaptığı konuşmada; ‘Koton’la yaptığımız iş birliğini sizlerle paylaşıyoruz. Mesleğim gereği her zaman modayla ilgiliydim ama bu kez sevgili Koton ekibiyle de işin mutfağına geçtim. İlk kez bir moda markasıyla koleksiyon oluşturmanın heyecanını yaşadım. Renklerinden desenlerine, kumaşlarından düğmelerine kadar her bir detay üzerinde titizlikle çalışan müthiş Koton Ekibi’ne çok teşekkür ederim. Benim çok sevdiğim, giydiğim, taşımaktan da uzun süre keyif alacağım bir koleksiyon oldu umarım siz de seversiniz’ dedi. 

Ebru Şallı, Nefise Karatay, Ece Dizdar, Ece Vahapoğlu, Mehmet Özer, Selin Geçit, Umut Kurt gibi pek çok ünlü ismin katıldığı; şovları, sahne tasarımı, göz alıcı dekorasyonu ve müzikleriyle moda şölenine dönüşen gecede davetliler unutmayacakları anlar yaşadı.

‘Bundan Böyle Ben Böyle’ mottosuyla hazırlanan, su tüketiminin %80 oranında azaltılarak üretildiği denim, kadın, aksesuar, iç giyim ve party ürün gruplarında yüzü aşkın parçadan oluşan; özgür, sıra dışı ve stil sahibi kadınların duruşunu yansıtan KOTON X ZEYNEP BASTIK KOLEKSİYONU moda tutkunlarından tam not aldı.

 

Yorum Yazın

Otopark ücretleri el yakıyor

Kara Kuvvetleri ihalelerinde usulsüzlük soruşturması

'Benim katılmadığım seçimde Cumhurbaşkanı’nın meşruiyeti biter!'

İran'da ölü sayısı 538'e yükseldi

Ege TV kanalı icradan satışa çıkarıldı

Trafik sigortasında primler değişti

Fed Başkanı Powell video çekip tehdit edildiğini açıkladı

Türkiye kar yağışının etkisine girdi

Murat Sancak, Adana Demirspor'u devretti

'EMEKLİLER AK PARTİ'YE SELAM BİLE VERMEYECEK'

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda 12 araç birbirine girdi

'Ankara'da trafik sıkışıklığının nedeni AVM'lerin önü'

Netanyahu'nun özel kalem müdürü gözaltına alındı

Şirketlerin konkordato oyunu denetime takıldı!

Yatakta verdiği kareler olay oldu

Bu yasa kimsede ehliyet bırakmaz

Bebek Otel basıldığında tekneyle kaçan ünlüler kim?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Ekol TV açıklaması

'Türkiye 1.5 yıl içinde seçim kararı alacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan nüfus artış uyarısı

İran’daki protestolarda can kaybı 116’ya yükseldi

Gazze'de can kaybı 71 bin 412'ye yükseldi

Motorine yine büyük zam geliyor

Lahmacunda sakatat, peynirde natamisin çıktı

İstanbul'da film ve dizi çekimlerine izin şartı getirildi

'Dindar insan iyidir’ algısını yeniden yaymamız gerek

Pestisit ihlalinde dünya ikincisiyiz

'Sorun kaynak yokluğu değil, iktidarın adalet ve vicdan eksikliğidir'

'Özgür Basın, Güçlü Toplum Demektir'

İtfaiye raporu eksik olan oteller kapatılacak

Yükleniyor

İran'da ölü sayısı 538'e yükseldi

Fed Başkanı Powell video çekip tehdit edildiğini açıkladı

Netanyahu'nun özel kalem müdürü gözaltına alındı

İran’daki protestolarda can kaybı 116’ya yükseldi

Gazze'de can kaybı 71 bin 412'ye yükseldi

Venezuela'nın yeni yönetimi istediğimiz her şeyi verdi

ABD Rus gemisine el koydu

Suriye ordusu, YPG ile çatışıyor!

Maduro'nın duruşması 17 Mart'a ertelendi

'ABD başka bir NATO ülkesine saldırırsa, her şey durur'

Yatakta verdiği kareler olay oldu

Eski manken Deniz Akkaya hapse girecek!

Elle Fanning dekoltesiyle zor anlar yaşadı

Evangeline Lilly kayanın üstüne düştü!

Aslı Bekiroğlu'nun basit ameliyatı kâbusa döndü

Heidi Klum üstsüz güneşlendi

Afra Saraçoğlu annesini paylaştı!

Demet Özdemir 'En iyi kadın oyuncu' seçildi

Özgü Kaya kaçamağını paylaştı

Mine Kılıç çeketin içine hiçbir şey giymedi

Trafik sigortasında primler değişti

'Ürün gamımızı her geçen gün güçlendiriyoruz'

Türkiye'de Opel, Peugeot ve Citroen el değiştirdi!

Tunçmatik Avrupa Elektrikli Araç Şarj Altyapısı İçin Yeni Şirket Kurdu

Elektrikli araç piyasasının yeni lideri artık Çinli

'2025’in En Beğenilen Otomobili' Gazetecilerin Oylarıyla Seçildi

Arıcıoğlu Otomotiv konkordato talebinde bulundu

İkinci el araçta 6 ay ve 6 bin kilometre şartı uzatıldı

Bakan Bolat’tan "BYD'ye gümrük engeli" iddialarına cevap

Türkiye, Avrupa’nın en büyük 5’inci otomobil pazarı

Lahmacunda sakatat, peynirde natamisin çıktı

Pestisit ihlalinde dünya ikincisiyiz

Fast food kanseri tetikliyor

Sadece Hastaneyi Değil, Cebinizi de Düşünün

Fatih’te iki aylık bebek açlıktan öldü

Sofralardaki 6 süt ürünü markasında 'hile' tespit edildi

Siirt'de polis hastaneyi 2 ay takip etti, 30 kişi gözaltında

Tavşan kanı çay hilesi ortaya çıktı

Kalp sağlığını korumak için 8 öneri

Türkiye ekmek tüketiminde dünyanın en tepesinde

Ege TV kanalı icradan satışa çıkarıldı

'Özgür Basın, Güçlü Toplum Demektir'

Habertürk skandalında tanık ifadesi dengeleri değiştirdi

Ekol TV’ye “kara para aklama“ soruşturması

'Gazeteciliğin Vicdanı Olmaya Devam Edeceğiz'

GAİN Medya soruşturmasında Okan Karacan itirafçı oldu iddiası

YGD'den “Yılın Haber Ödülleri” için başvuru çağrısı

Cem Küçük, Hande Fırat'ı yerden yere vurdu

RTÜK'ten düşen uçağa ilişkin uyarı

İktidarı savunma işi, yandaş gazetecilere terk edilmiş durumda

YAZARLAR

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9