Moda sektörüne damga vuran görkemli lansman

Moda ve trendlerin öncü markası KOTON, Zeynep Bastık ile oluşturduğu, cool, dinamik ve özgür ruhları yansıtan çok özel koleksiyonunu görkemli bir lansman ile tanıttı.

Moda sektörüne damga vuran görkemli lansman
  • A-
  • A
  • A+

Moda ve trendlerin öncü markası KOTON, Zeynep Bastık ile oluşturduğu, cool, dinamik ve özgür ruhları yansıtan çok özel koleksiyonunu, Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz’ın ev sahipliğinde, koleksiyon yüzü Zeynep Bastık’ın katıldığı, Rixos – Tersane İstanbul’un büyülü atmosferinde düzenlenen bir lansman ile tanıttı. 

Kırmızı halıdan geçerek salona giriş yapan davetliler, alanın iki tarafında koleksiyon temaları ‘Glam Nocturne: Feminenliğin Gösterişli Yüzü’ ve ‘Western Revival: Modern Kadının Güçlü İfadesi’nin çarpıcı stillerini yakından inceleme fırsatı buldular.

Soul Grinders’ın müzikleri ile açılan gece, Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz’ın koleksiyonun yaratılma sürecini anlattığı konuşması ile devam etti. Koleksiyonun her bir tasarımında ilhamı olan gecenin yıldızı Zeynep Bastık geceye büyük bir şovla katıldı. Kırmızı halıdan canlı bir gösteri performansıyla birlikte geçen sanatçı büyük alkışlarla karşılandı. Koleksiyonun reklam filmi ilk defa Tersane’de davetlilerin beğenisine sunuldu. 

Koton x Zeynep Bastık Koleksiyonu için yazılan ve özel olarak düzenlenen, müzikseverlerin Spotify ve Youtube’da da dinleyebileceği “Ben Böyle” parçasına parti boyunca misafirler dans ederek eşlik etti.  

Görkemli sahne ve ışık tasarımları eşliğinde şov dünyasının başarılı dans ekiplerinin gece boyunca gösterişli programlarını sergilediği Koton x Zeynep Bastık lansmanında DJ Monkey Safari de gece geç saatlere kadar hit şarkılardan oluşan setiyle misafirlere unutulmayacak bir gece yaşattı.

Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz, gecede yaptığı konuşmada; ‘Öncü işler yapmayı, farklı projeler ortaya koymayı seviyoruz. Tasarım anlayışımızla, sürdürülebilirlik politikamızla ülkemizde hazır giyim sektörünün en beğenilen markalarından biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Modaya ve trendlere olan yenilikçi bakış açımız, bizi ülkemizin sevilen sanatçılarından biri olan Zeynep Bastık ile buluşturdu. Zeynep, ilk kez bir moda koleksiyonuna dahil oldu. Gençliği, dinamizmi ve özgür ruhuyla bizi büyüleyen Zeynep ile çok güzel bir koleksiyon oluşturduk. Bu akşam keyifli bir ortaklığın meyvelerini ilk sizlerle paylaşıyoruz. Yarın tüm Koton Mağazaları’nda modaseverler ile buluşacak Koton x Zeynep Bastık Koleksiyonu için çok heyecanlıyız. İnanıyorum ki, hem yeni koleksiyonumuz hem de Zeynep’in şarkısı güzel başarılara vesile olacak ve Türk moda dünyasında yeni iş birliklerinin oluşmasına ilham oluşturacak. Bu özel gecemizde bizlerle olduğunuz için çok teşekkür ederim’ dedi. 

Sanatçı Zeynep Bastık gecede yaptığı konuşmada; ‘Koton’la yaptığımız iş birliğini sizlerle paylaşıyoruz. Mesleğim gereği her zaman modayla ilgiliydim ama bu kez sevgili Koton ekibiyle de işin mutfağına geçtim. İlk kez bir moda markasıyla koleksiyon oluşturmanın heyecanını yaşadım. Renklerinden desenlerine, kumaşlarından düğmelerine kadar her bir detay üzerinde titizlikle çalışan müthiş Koton Ekibi’ne çok teşekkür ederim. Benim çok sevdiğim, giydiğim, taşımaktan da uzun süre keyif alacağım bir koleksiyon oldu umarım siz de seversiniz’ dedi. 

Ebru Şallı, Nefise Karatay, Ece Dizdar, Ece Vahapoğlu, Mehmet Özer, Selin Geçit, Umut Kurt gibi pek çok ünlü ismin katıldığı; şovları, sahne tasarımı, göz alıcı dekorasyonu ve müzikleriyle moda şölenine dönüşen gecede davetliler unutmayacakları anlar yaşadı.

‘Bundan Böyle Ben Böyle’ mottosuyla hazırlanan, su tüketiminin %80 oranında azaltılarak üretildiği denim, kadın, aksesuar, iç giyim ve party ürün gruplarında yüzü aşkın parçadan oluşan; özgür, sıra dışı ve stil sahibi kadınların duruşunu yansıtan KOTON X ZEYNEP BASTIK KOLEKSİYONU moda tutkunlarından tam not aldı.

 

Yorum Yazın

Selimiye Koyu'nda marina protestosu

Davut Karadavut, partisinden ihraç edildi

'Emeği de, üretimi de biz koruyacağız'

Yapı ruhsatlarına yeni şart getirildi

Galatasaray, Ali Koç'un Okan Buruk'u tehdit ettiğini iddia etti

'Türkiye, Suriye’de HTŞ’nin değil, Suriye halklarının müttefiki olmalı'

15 anket şirketinin ortalaması ortaya çıktı

Vicdansız hemşire Bağrıyanık tutuklandı!

Hamaney'in özel bir yeraltı sığınağına geçtiği iddia edildi

2026 emekli bayram ikramiyesi artacak mı?

'Bu dönemde erken seçim mümkün değildir'

Emeklinin tatil kampını sattılar

Huzurevi fiyatlarında rekor artış

149 milyon hesap bilgisi internete sızdı

Sivas'ta 493 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı

'Sütyenini çıkar gel'

Boğazın sıfır noktasına dev cami projesi için yeni iptal başvurusu

Ucuz alışveriş devri resmen bitti

Abdullah Öcalan Bahçeli'ye kilim hediye etti

Uludağ’da teleferik çilesi

Eczane eczane dolaşmaya son!

Ocak ayı enflasyonunda sebze fiyatları yüzde 40'a dayandı

'Emeklilerimizi hükümetimize karşı kışkırtmaya çalışıyor'

'Verilemeyecek hesabı olanlar AK Parti’ye kaçtı'

MHP’nin emekliye sözlü desteği devam ediyor!

'ABD güçlü olabilir ama bizim de onurumuz satılık değil'

Marmara Denizinde tekneler karaya oturdu

'Tramvaya asılmak gibi bana da asılmak yasaktır'

450 kilo bozuk et yakalandı

Benzine de zam geliyor

Yükleniyor

Hamaney'in özel bir yeraltı sığınağına geçtiği iddia edildi

'ABD güçlü olabilir ama bizim de onurumuz satılık değil'

'Azerbaycan-Ermenistan bitirdiğim savaşlardan biri'

İspanya, Trump'ın Barış Kurulu davetini reddetti

'Bazen bir diktatöre ihtiyaç duyarsınız'

Avrupa'daki ABD üslerini mi kapatalım?

Tek istediğimiz Grönland’a sahip olmak

'Masada değilsek menüdeyiz'

Egemenlik ve toprak bütünlüğüne saygı tartışılmaz

Somali diye bir ülke yok

'Tramvaya asılmak gibi bana da asılmak yasaktır'

'Her kapı çaldığında polis geldi sanıyordum'

Yaren Güldiken kırmızı elbisesiyle sosyal medyayı salladı

Sörften sonra çok daha iyi bir insan oldum

Melisa Döngel'den dikkat çeken paylaşım

Buse Terim sevgilisiyle tatile çıktı!

Yatakta verdiği kareler olay oldu

Eski manken Deniz Akkaya hapse girecek!

Elle Fanning dekoltesiyle zor anlar yaşadı

Evangeline Lilly kayanın üstüne düştü!

Tesla verimlilikte zirvede, BYD sınıfta kaldı, menzil kralı Audi

MG’nin Hybrid+ Teknolojisi Yakında Türkiye’de!

Alfa Romeo’dan takas desteği avantajı

Volvo EX60, yılın ikinci yarısında Türkiye’de

Dijital kanallara güven arttı, kullanıcı sayısı yükseldi

Elektrikli otomobil sayısı 370 bini aştı

2. el otomotiv satışı 2025'te rekor kırdı

Trafik sigortasında primler değişti

'Ürün gamımızı her geçen gün güçlendiriyoruz'

Türkiye'de Opel, Peugeot ve Citroen el değiştirdi!

Vicdansız hemşire Bağrıyanık tutuklandı!

Huzurevi fiyatlarında rekor artış

Eczane eczane dolaşmaya son!

ABD, Dünya Sağlık Örgütü'nden resmen ayrıldı

Bütçeyi yutan şehir hastanelerine 6 tane daha ekleniyor

Sıra numarası ekranında "Cübbeli Ahmet" sohbeti açıldı

'Lastiksiz ambulansları gençler bilmez'

Lahmacunda sakatat, peynirde natamisin çıktı

Pestisit ihlalinde dünya ikincisiyiz

Fast food kanseri tetikliyor

Hrant Dink'in öldürülmesinin üzerinden 19 yıl geçti

Acun Ilıcalı satış planını KAP'a bildirdi

RTÜK’ten TV kanalları ve dijital platformlara ceza

Haber sitelerine 'Google' darbesi

THY'den gazeteci Ali Kıdık'a uçuş yasağı

Burak Akburak İstanbul'da Gazetecilerle Buluştu

Ege TV kanalı icradan satışa çıkarıldı

'Özgür Basın, Güçlü Toplum Demektir'

Habertürk skandalında tanık ifadesi dengeleri değiştirdi

Ekol TV’ye “kara para aklama“ soruşturması

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 19 14 1 4 29 46
2.FENERBAHÇE A.Ş. 19 12 0 7 26 43
3.TRABZONSPOR A.Ş. 19 12 2 5 15 41
4.GÖZTEPE A.Ş. 19 10 3 6 14 36
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 19 8 6 5 13 29
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 19 6 4 9 2 27
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 19 6 6 7 -6 25
9.KOCAELİSPOR 19 6 7 6 -3 24
10.CORENDON ALANYASPOR 19 4 5 10 0 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 19 5 10 4 -4 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 19 4 8 7 -6 19
13.TÜMOSAN KONYASPOR 19 4 8 7 -8 19
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 19 5 10 4 -14 19
15.KASIMPAŞA A.Ş. 19 3 9 7 -11 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 19 2 8 9 -21 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 19 2 14 3 -21 9