MAGAZİN
MAGAZİN HaberleriMuhteşem bir performansa imza attı
Muhteşem bir performansa imza attı
- A-
- A
- A+
Gecenin açılışını hareketli şarkılar ile yapan güzel sanatçı, rezervasyonları saatler önce dolan mekandaki misafirlerine ''Yaz kış demeden nereye gitsem oraya geliyorsunuz. Teknolojinin bu kadar geliştiği bir dönemde sanat ve sanatçıya değer verip bizleri yalnız bırakmıyorsunuz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...'' sözleri ile teşekkür edip müzikseverlerin önünde saygı ile eğildi.
ARABESK POLEMİĞE PROTEST CEVAP
''Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada karşıma çıktı. Birileri çıkıp Müslüm Gürses'in yaptığı müzikle ilgili konup ''kıro'' gibi yakışıksız bir ifade kullanmış. Arabesk'te Müslüm Gürses'te bu ülkenin asla inkar edemeyeceği gerçeğidir. Müslüm Gürses yaşadığı dönemin aynasıdır. Her kim ki onu ve yaptığı müziği inkar ederse yaşadığı dönemi ve gerçeği inkar eder.'' sözleri ile son günlerin polemiği ile ilgili açıklamalarda yapan güzel sanatçı Sevcan Orhan, bu ifadelerinin ardından birbiri ardına ''Kaç Kadeh Kırıldı'' ve ''Sevda Yüklü Kervanlar'' şarkılarını seslendirerek büyük bir alkış tufanı kopardı.
HALAYIN DOZUNU ARTTIRIYORUM...
Performansı boyunca sahnede adım atmadık yer bırakmayan Sevcan Orhan, Mustafa Keser'le özdeşleşen ''Tutku'' adlı eseri seslendirdikten sonra büyük ustanında kulaklarını çınlatmayı ihmal etmedi. ''Mustafa Ağabey bu ara Bülent Hanım'dan çok çekti. Canım Mustafa Ağabeyim. Kulakları çınlasın, çok güzel adamdır.'' sözlerinin ardından mendilini eline alan Orhan, ''Halayın dozunu arttırıyorum. Oturmak yasak'' diyerek Mahsus Sahne'yi halaya kaldırdı.
Gecenin finalinde alışılageldiği üzere halaylarla yapan güzel sanatçı sahnede alkışlar eşliğinde indi.
Bayramda yola çıkmak lüks oldu
Hürmüz Boğazı kapandı, Trump faturayı NATO’ya kesti!
İran'dan 4000 Km ötedeki İngiltere üssüne füze saldırısı
Müşteri bulamayan taksiler duraklara çekildi
Ayva artık lüks oldu, fiyatlar rekor kırdı
Diyarbakır'da tarım arazilerini su bastı
KudoKudo, Yoluna KUKiDU Olarak Devam Ediyor
Umreciler Havalimanında birbirine girdi!
Motorin 80 liraya dayanacak
İran, İsrail'in F-16'sını vurdu
İran savaşı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek?
Tarikatçılara Atatürk tepkisi gösteren Teğmen göreve dönüyor
Eren Holding, Çorlu'daki dev fabrikasını kapattı
Mehmet Cemil Acar’ın gizli serveti de ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan davasından MHP’li yönetici çıktı
'Netanyahu terörü bölgesel ve küresel barışı tehdit ediyor'
NATO, ABD olmadan kağıttan kaplan
Emekliler zam talebiyle sokağa indi
Tom Barrack'tan yine skandal sözler
'Dikkat edin sırada Türkiye var'
'Muhalefetin gerçek oyu anketlere yansımıyor'
Muhittin Böcek'ten Akın Gürlek'in 'rüşvet' iddiasına yanıt
Tavuk etine üst üste zam
SGK 36 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
Motorinin litre fiyatı 75 TL sınırına dayandı
Takipteki alacaklar 660 milyar liraya dayandı
'Türkiye, yeni bir iktidarı karşılamak üzere doğum sancıları çekiyor'
'Utanç içinde hatırlanacak bir tarih'
'Savaşın sebebi İsrail’dir'
Yeşil erik açılışı 4 bin TL'den yaptı!
Yükleniyor






