OTOMOTİV
OTOMOTİV HaberleriOtomobil fiyatlarındaki düşüş devam etti
Otomobil fiyatlarındaki düşüş devam etti
- A-
- A
- A+
Şubat ayının en çok ilan verilen vasıta kategorisi Otomobil olurken Minivan & Panelvan, Arazi/ SUV & Pick-up, Ticari Araçlar ve Motosiklet, Otomobil ilanlarını takip etti. Marka & Model sıralamasında ilk sırada Renault – Clio yer alırken Volkswagen – Passat geçtiğimiz aya göre bir sıra geriledi ve ikinci en popüler marka & model oldu. En çok ilan verilen otomobillerde sıralama Opel – Astra Renault – Megane ve Ford - Focus ile devam etti. Mart ayında en çok ilanı verilen Arazi/ SUV & Pick-up markası değişmedi ve ilk sırayı yine Nissan aldı.

sahibinden.com'un Mart verilerine göre en çok beyaz, siyah, gri, gümüş gri ve kırmızı renkli, yakıt türü dizel olan otomobil ilanları verildi. Otomobil model yıllarında liderlik geçtiğimiz ay olduğu gibi 2016 ve 2015 model otomobil ilanlarının oldu.

Tüm ilanlar arasında, araçların %36’si 0 – 100bin kilometre aralığında yer aldı. Otomobil ilanlarının %26’sı ise 50.000 - 100.000 TL aralığında satışa sunuldu.

sahibinden.com'da, ilan bakanlar Şubat ayında da en çok Renault, Volkswagen, BMW, Mercedes Benz ve Fiat marka otomobillerle ilgilendi.

Araçlar en çok gece 22:00-23:00 aralığında incelenirken, ilanlara ortalama bakılma süresi 10 dakika oldu.
'Savaşın sebebi İsrail’dir'
Yeşil erik açılışı 4 bin TL'den yaptı!
Bodrum'a gelenleri kaymakam karşıladı
Ayhan Bora Kaplan'ın avukatı tahliye edildi
'Türkiye Ada'nın tamamının garantörüdür'
İstanbul’da 27 CHP’li başkanın 12’si görevden uzaklaştırıldı
Türkiye kira artışında dünya lideri
'Kazanan ithalatçı, kaybeden çiftçi olur'
'İmamoğlu 1 yıldır hapiste, Avrupa buna sessiz kalmamalı'
MGK’da 3 başkanlık kuruldu
İran’a 'saldırıları derhal durdur' çağrısı
'Donald Trump için 'azil' çanları çalıyor'
Pentagon, İran için 200 milyar dolar bütçe talep etti
Danıştay, MEB’den 'Ramazan Genelgesi' savunması istedi
İki Kardeşin Sıra Dışı ve Mizah Dolu Hikâyesi
'Kahrolsun Amerikan emperyalizmi!'
Vatandaş ekonomiden umutsuz
'İddianame ortadayken başkanlarımız hala neden tutuklu?'
Motorine 5.70 TL zam geliyor
Elektrik ve doğal gaza zammını değerlendireceğiz
İhracat miktarında düşüş
'Belgeler sahte, üzerime kayıtlı 4 taşınmaz var'
Kemal Memişoğlu iftara askeri helikopterle indi
'İsrail bölgeyi felakete sürüklüyor'
'Hiç kimseyle düşmanlık istemiyoruz'
'12 tapu var, hepsi Akın Gürlek’in; sahte desene'
'Fransa Hürmüz Boğazı operasyonlarına asla katılmayacak'
Etiket ve kasa fiyatlarını karşılaştırın
'7 ay yattım 7 yıl daha yatarım kimseye iftira atmam'
'Bu savaşı İsrail'in baskısı nedeniyle başlattık'
Yükleniyor






