EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriPetrol Ofisi ve Aydem’den iş birliği
Petrol Ofisi ve Aydem’den iş birliği
- A-
- A
- A+
İş birliği kapsamında Petrol Ofisi bayilerine ayrıca düşük güvence bedeli ve masrafsız DBS imkânı da sağlıyor. İş birliği ile Petrol Ofisi bayileri, elektrik giderlerinde tasarruf sağlayabilecekler.
“Petrol Ofisi ülkesinin, müşterisinin, bayi ve paydaşlarının yanında olmaya devam edecek”
Petrol Ofisi’nin her alanda lidere yakışır adımlar attığına vurgu yapan Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “Liderlik misyonumuz çerçevesinde sektörümüze örnek ve öncü olacak çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Ülkemizi, toplumu, müşterilerimizi, paydaşlarımızı ve bayilerimizi de kapsayan, onlara fayda sağlayan, katkı ve avantajlar sunan yeniliklere her alanda imza atıyoruz. Bu noktada Türkiye’nin en büyük ve en yaygın istasyon zincirini oluşturan bayilerimize de her açıdan destek olmayı, onların yeni kazanımlar sağlamasını hedefliyoruz. Mevcut gelişmelerle oluşan zorluklara karşın bayilerimizi desteklemek üzere yürüttüğümüz çalışmalarla bayilerimize; bir yandan gelirlerini arttıracak, diğer yandan da giderlerini azaltacak avantajlar sunuyoruz. Aydem Perakende ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği de bu yaklaşımımızın en yeni örneklerinden biri oldu. Bu iş birliği ile sunduğumuz farklı teklif alternatifleriyle, bayilerimizin önemli gider kalemlerinden biri olan elektrik faturalarında kayda değer bir düşüş olanağı sağlıyoruz. Petrol Ofisi attığı her adımda ülkesinin, müşterisinin, bayi ve paydaşlarının yanında olmaya, onlara katkı ve avantajlar sunmaya devam edecektir” açıklamasında bulundu.
“İş ortaklarımızın ihtiyacı olan çözümleri en yüksek fayda ile üretiyoruz.”
Aydem ve Gediz Elektrik Perakende Genel Müdürü Çağdaş Demirağ, “Tüm Türkiye’ye hizmet götüren görevli elektrik tedarik şirketi olarak 5 milyonun üzerinde müşterimiz ile yaklaşık 20 milyon kişiye hizmet veriyoruz. Kurumsal iş birliklerimizde odağımız, her zaman iş ortaklarımızın ihtiyacı olan çözümleri üreterek en yüksek faydayı sağlamak. Bu kapsamda akaryakıt sektörünün lider firması Petrol Ofisi’nin 1.850’yi aşkın istasyonu için bayilerinin maliyetlerini azaltacak bir proje üzerinde anlaşmamızı gerçekleştirdik. İş birliğimiz sayesinde Petrol Ofisi bayilerinin aylık ortalama 1.500-2.000 TL civarında avantaja sahip olacağını öngörüyoruz” dedi.
Demirağ şöyle devam etti; “Petrol Ofisi liderliğini bu anlaşma ile perçinleyerek bayilerine fayda sağlarken; Aydem Perakende olarak biz de Türkiye’nin dört bir yanında 7/24 hizmet sunan istasyonlara avantajlı elektrik hizmeti sunmuş olacağız.”
Fatih Camii’nde Kadir Gecesi’nde Mescid-i Aksa protestosu
Dünya Tiyatro Günü Üsküdar’da Etkinliklerle Kutlanacak
Gastrofill’den Boğaz’da Geleneksel İftar Buluşması
Avrupa'dan Trump'a soğuk duş
Adriana Lima'nın ideal erkek kriteri tartışma yarattı
Kaymakamlık binasındaki silah seslerinin sebebi belli oldu!
Mahkemeden İBB davalarına CHP'liler alınmasın talebi
'AKP seçimi kaybedeceği için bunları yaşıyoruz'
'Hukuk ve demokrasi düzelmeden ekonomi düzelmez'
'Kısa sürede yüksek kazanç vadedenlere karşı dikkatli olunmalı'
İBB davasında 5. celse başlamadan bitti
İlber Ortaylı son yolculuğuna uğurlanıyor
'İran'a karşı kazanmıyoruz, dünyaya aptal olduğumuzu gösteriyoruz'
Oscar Ödülleri sahiplerini buldu
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı yüzde 11 azaldı
'Maddi sıkıntı çekiyoruz'
Kurtardığımız her bir canlının hayatı moral kaynağı
'Türkiye'yi zor günler bekliyor'
Türkiye'de şeriat isteyenler yüzde 10 çıkar mı şüpheliyim
Mine Tozlu dahil 5 kişi gözaltına alındı
DHMİ Daire Başkanı Mehmet Cemil Acar, Aksaray'da yakalandı
'Delilsiz ispat tahminden ibarettir'
'Anlama özürlü herhalde bu arkadaş'
'Bu işin altında hükümetin enkazıyla birlikte Numan Kurtulmuş kalacak'
Yaşar Kaba’nın Araştırma Kitapları Okurla Buluştu
'Ramazan, Birlik ve Kardeşliğin En Güçlü Zamanıdır'
'Ülkemizde milyonlar yoksullukla savaşıyor'
Köpek sahibi olmak, kalp hastalığına bağlı ölüm riskini azaltıyor
'Erdoğan içerideki baskıyı gizlemek için jeopolitik kozunu kullanıyor'
Manavgat Belediyesi'nde gözaltı sayısı 40’a yükseldi
Yükleniyor






