Tarih: 12.03.2024 13:16

Projelerimizde çok sayıda çalışana ihtiyaç duyacağız

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, ilçenin en çok sorunu olan Ferhatpaşa Mahallesi’ni ziyaret etti. Seçim çalışması boyunca Ferhatpaşa Mahallesi’ne daha çok zaman ayıran Başkan Ali Coşkun, son olarak bugün öğle saatlerinde ilçenin çalışmalarıyla dikkat çeken Ataşehir Ferhatpaşa  Sanayici İş İnsanları Yardımlaşma Derneği’ni (AFSİYAD) ziyaret etti. 

Ataşehir Ferhatpaşa  Sanayici İş İnsanları Yardımlaşma Derneği Başkanı Gökhan Erkan ve dernek yönetiminin misafir ettiği Ali Coşkun buluşmada yaptığı açıklamada, “Göreve gelmemi bekleyen çok sayıda iş insanı var. Ve şöyle söylüyorlar: 'Ali, Ataşehir Belediyesi’nde göreve başladığın an aşevinin bütün masraflarını karşılaşacağız.'" Enflasyon yüzdesinin tırmanışına geçtiği son yıllarda ilçede ihtiyaç sahiplerinin artacağının kaçınılmaz son olduğunu da ifade ettiği konuşmasında Ali Coşkun, “Elbette ki istihdamı sağlamak ekonomik krizi bulacağımız en köklü çözüm olacaktır. Projelerimizle çok sayıda çalışana ihtiyaç duyacağız. Lakin onların hayata geçmesi ilk haftalarda olmayacak. O zaman zarfında yine biz komşularımızın yanında olacağız.” dedi.

“BİZ DE 'BEN YAPTIM OLDU' DÜŞÜNCESİ YOK”

Ali Coşkun öte yandan siyasi anlayışı hakkında da yorum yaparak konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugüne kadar yaptığım siyasi çalışmalarda mahalleleri incelediğimde ‘ben yaptım oldu’ anlayışının hakim olduğunu gördüm. Burada yaşayan komşularımız çok rahatsız bu anlayışından. Sahada yaptığımız çalışmalarda özellikle Ferhatpaşalı seçmenler oy kullandıklarını fakat seçim sonrası kimseye ulaşamadıklarını, aynı zamanda hizmet alamadıklarını ifade ediyorlar. Benim gerçek siyasete girme sebebim bu. İş dünyasından gelen biri olarak kurduğunuz dernekle nelere kimlere yardım edebileceğinizi biliyor ve bu şekildeki seçmenlerin sorununu nasıl çözeceğinizi biliyorum.  

“FERHATPAŞA MAHALLESİ ATAŞEHİR ANLAYIŞININ DIŞINDA BIRAKILMIŞ” 

Sonuçta siyasetin yanında iş insanı olarak beni aranızdan tanıyanlarınız çok daha fazla. Siyasilerden beklenen desteği alamayan iş insanlarının yanında çalışanların olduğu unutuluyor. Ortak akılla yönetilen bir Ataşehir’de bu söz konusu olmayacak.  

“BENİM HAYAT AMACIMDA İNSANLARI YAŞADIKLARI DERİN SORUNLARI AZALTMAK VE ONLARIN YAŞAM STANDARTLARINI YÜKSELTMEK VAR” 

Ferhatpaşa Mahallesi Ataşehir anlayışının dışında bırakılmış. Finansın merkezi olan Ataşehir’de derin yoksulluğun çok fazla yaşandığını biliyoruz.  Bu da beni gerçekten çok üzüyor. Benim hayat amacımda insanları yaşadıkları derin sorunları azaltmak ve onların yaşam standartlarını yükseltmek var. O yüzden de Ataşehir Belediyesi’nin kaynakları benim hayat felsefemi yerine getirmeye çok müsait. Eminin tüm yardımlaşma dernekleri, STK’lar da benimle aynı şeyi düşünüyor. 

“BİZLERİN ÇABASI VE UĞRAŞISI AYNI İSE BUNU BİRLEŞTİRİRSEK, ORTAK AKILLA YÖNETİRSEK İLÇEDE İŞSİZLİK, İSTİHDAM, DERİN YOKSULLUK BİR SENE İÇERİSİNDE BİTER” 

 Belediyenin kaynakları doğru ve eşit bir şekilde pay edildiğinde Ataşehir’de herkesin yüzünün gülmesi sağlanacak. Bizlerin çabası ve uğraşısı aynı ise bunu birleştirirsek, ortak akılla yönetirsek ilçede işsizlik, istihdam, derin yoksulluk bir sene içerisinde biter. Ben buna inanıyor ve onun için Ataşehir Belediyesi’nin yönetimine talip oluyorum. Sizlerden hem oy desteği, hem de çalışma arkadaşım, yol yürüdüğüm kişiler olmanızı istiyorum. Ataşehirliyiz hepimiz. Uzun yıllardır yaşadığımız ilçemizde kimse yatağına aç girmesin. Kimse işsiz kalmasın, gençlerimiz gelecek kaygısı yaşamasın. Hepimizin günün sonunda isteği şu; Ataşehir’de gülen yüzler çoğalsın.” şeklinde açıklama yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3