OTOMOTİV
OTOMOTİV HaberleriRenault’da iki ödül birden
Renault’da iki ödül birden
- A-
- A
- A+
Renault 5 Prototype, Mart 2020 ile Mart 2021 arasında otomobil üreticileri tarafından sunulan konsept otomobillerle girdiği yarışın sonucunda, prestijli Car Design News dergisi tarafından “Yılın Konsept Otomobili” seçildi.
R5 Prototype modelinin, bu önemli ödülün sahibi olmasının Renault Tasarım ekibi için özel bir önemi olduğunu vurgulayan Renault Tasarım Başkan Yardımcısı Gilles Vidal, “Otomobil uzmanlarından ve en büyük otomobil imalatçılarının tasarım yöneticilerinden oluşan bir jüri tarafından bu ödüle layık görülmek çok gurur verici. Seri üretimde dış tasarıma %90 oranında sadık kalınacağı da düşünüldüğünde, Renault 5 Prototype modeline karşı beğeniden ve ilgiden çok mutluyuz” dedi.
Renault’un elektrikli otomobilleri Avrupa’da yaygınlaştırmaya dönük isteğini ortaya koymak için tasarladığı Renault 5 Prototype, efsane modelin popüler ve temel özelliklerine sahip yapısıyla öne çıkıyor. Renault 5 Prototype, Renault’un zamandan bağımsız lider otomobillerinden birini, %100 elektrikli modern bir dokunuşla geleceğe taşıyor. Renault 5 Prototype modelden hareketle üretilecek seri üretim modelin 2024’te satışa sunulması planlanıyor.
Renault MORPHOZ yaratıcılığıyla “Creativ’Experience” ödülünü kazandı.
Uluslararası Otomobil Festivali Grands Prix ödüllerinde motor sporları, mimari, moda, tasarım, kültür ve medya üyelerinden oluşan uzman bir jüri ekibi yılın en iyi ve etkileyici otomobil projelerini değerlendirerek ödüllendirdi. Bu yıl 36’ncısı verilen ödül kapsamında, Renault MORPHOZ, en yenilikçi konseptin ödüllendirildiği Creativ’Experience ödülünün sahibi oldu. 29 Eylül Çarşamba günü düzenlenen gecede Renault Tasarım Direktörü Laurens van den Acker, ödülü teslim aldı. Renault Tasarım Direktörü Laurens van den Acker, “Renault olarak yaratıcılığımız dolayısıyla ödüllendirilmiş olmaktan gurur duyuyoruz. Bu ödülü, otomobil dünyasının geleceğini yansıtan bu proje için çalışan ekipler adına alıyorum” dedi.
Renault MORPHOZ, 2025 sonrasına dönük Renault’un kişisel ve paylaşılabilir mobilite vizyonunu temsil eden fütürist bir araç olarak öne çıkıyor. İttifakın CMF-EV elektrikli modüler platformundan faydalanılan modelde, çok sayıda güç ve otonom kapasitenin yanı sıra iç hacim ve bagaj hacmi konfigürasyonu sunuluyor.
SGK 36 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
Motorinin litre fiyatı 75 TL sınırına dayandı
Takipteki alacaklar 660 milyar liraya dayandı
'Türkiye, yeni bir iktidarı karşılamak üzere doğum sancıları çekiyor'
'Utanç içinde hatırlanacak bir tarih'
'Savaşın sebebi İsrail’dir'
Yeşil erik açılışı 4 bin TL'den yaptı!
Bodrum'a gelenleri kaymakam karşıladı
Ayhan Bora Kaplan'ın avukatı tahliye edildi
'Türkiye Ada'nın tamamının garantörüdür'
İstanbul’da 27 CHP’li başkanın 12’si görevden uzaklaştırıldı
Türkiye kira artışında dünya lideri
'Kazanan ithalatçı, kaybeden çiftçi olur'
'İmamoğlu 1 yıldır hapiste, Avrupa buna sessiz kalmamalı'
MGK’da 3 başkanlık kuruldu
İran’a 'saldırıları derhal durdur' çağrısı
'Donald Trump için 'azil' çanları çalıyor'
Pentagon, İran için 200 milyar dolar bütçe talep etti
Danıştay, MEB’den 'Ramazan Genelgesi' savunması istedi
İki Kardeşin Sıra Dışı ve Mizah Dolu Hikâyesi
'Kahrolsun Amerikan emperyalizmi!'
Vatandaş ekonomiden umutsuz
'İddianame ortadayken başkanlarımız hala neden tutuklu?'
Motorine 5.70 TL zam geliyor
Elektrik ve doğal gaza zammını değerlendireceğiz
İhracat miktarında düşüş
'Belgeler sahte, üzerime kayıtlı 4 taşınmaz var'
Kemal Memişoğlu iftara askeri helikopterle indi
'İsrail bölgeyi felakete sürüklüyor'
'Hiç kimseyle düşmanlık istemiyoruz'
Yükleniyor






