BELEDİYE
BELEDİYE HaberleriSakarya Belediye Başkanı Alemdar Suriye'de
TBB Başkanı ve nüfusu birçok ülkeden daha fazla olan İstanbul'un Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun heyetine izin vermeyen Suriye, AK Parti'li Sakarya Belediye Başkanı Alemdar'ı ülkede kabul etti.
- A-
- A
- A+
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği bünyesinde bir heyetin Suriye'nin başkenti Şam'a bir ziyaret için Şam Valiliği'nden randevu aldığını açıkladı. İmamoğlu,10 Ocak'ta bu randevunun iptal edildiğini bildirdi.
İptalden 3 hafta sonra Adalet ve Kalkınma Parti'li Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Suriye'nin Başkenti Şam'a ziyarette bulundu.
Suriye'nin başkenti Şam'a giden AKP'li Alemdar, Şam Başkanı Mahir Marwan ve Şam Kırsalı Başkanı Amer Al-Shaikh ile bir araya geldi.
HANGİ İMKANLARLA YAPACAKLAR?
Tele1'den Oğuzhan Poyrazoğlu'na konuşan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın 'Sakarya Büyükşehir hangi imkanlarıyla Suriye'ye katkı sağlayacakmış' dedi.
CHP'li Gökhan Günaydın şunları dile getirdi:
Sakarya Büyükşehir Belediyesine bu izin veriliyor bu iktidarın her zamanki kasıtlı sığın partizan yaklaşımını gösteriyor. Türkiye Belediyeler Birliği tüm belediyeleri temsil eden bir şemsiyedir sen o heyete izin verme de Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne izin ver. Partizanlığın dibi. Sakarya Büyükşehir hangi imkanlarıyla Suriye'de ne katkı sağlayacakmış.
NELER OLMUŞTU?
TBB Başkanı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, TBB heyetinin Suriye'nin yeniden ayağa kalkması için kurulması gereken işbirliği için ülkeye gitmek istediğini açıkladı. İmamoğlu, ardından ziyaretin iptal edildiğini açıkladı. İmamoğlu, 10 Ocak'ta, "Buluşmanın randevu teyidinden sadece 6 saat sonra ilginç bir gelişme yaşandı ve o 6 saatte ne olduysa Şam Valiliği, yazılı olarak Türkiye Belediyeler Birliği heyetiyle görüşme, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti sonrasına ertelendi diyerek randevuyu iptal etti" ifadelerini kullandı.

Türkiye Enflasyonda OECD’den koptu
'Bir ayda 195 bin 576 kişi daha işsiz kaldı'
İmamoğlu’nun 5’inci X hesabına da erişim engeli
'İran füzelerini S-400 neden vurmadı?'
İBB davasında itirafçının iddiasına Davut Gül'den cevap
Okul müdürü, mesajını beğenmeyen öğretmenleri resmî yazıyla uyardı!
İstanbul’da sahte belge şebekesine darbe
'Türkiye bir hukuk devleti' dedirten olay...
Türkiye'nin dış borcu son 10 yılın zirvesinde
Karayollarında vatandaşın cebinden 850 milyar lira çıktı
Milli parklar şirketlerin rant alanı oluyor
'Bahçeli göz göre göre Öcalan'ın postacılığını yapıyor'
İran'dan ateşkes için 3 şart
'Türkiye’de güven olmadan ekonomi düzelmez'
Emekliyi açlık sınırının altına düşürmek büyük bir insafsızlık
78 kişinin öldüğü Kartalkaya raporunda Bakanlık aklandı
Milletvekili Ramazan Kaşlı MHP'den ihraç edildi
Akaryakıta yeni zam
'Türkiye çatışmanın değil barışın tarafındadır'
İspanya'dan İsrail'e 'soykırım' resti
ABD Mahkemesinden Halkbank 'Bağımsız Denetçi' kararı
'86 milyonun vergisi TRT'ye haram zıkkım olsun'
'İsrail'e bomba' sevkiyatı yapan Repkon USA isim değiştirdi
Hiçbir ülkenin egemenliğinde, topraklarında gözümüz yok
Ergene'de 2 ton tehlikeli fıstık yakalandı
Emre Saltık, vefatının 9. yıl dönümünde anıldı
Ümraniye Belediyesi İftara Yolda Yakalananları Unutmuyor
'Canlı yayın için kanun değişikliği gerekir'
'Silivri'de verilen hukuk değil, haysiyet ve fazilet mücadelesidir'
Zorunlu eğitim yaşı öne çekiliyor
Yükleniyor







