Tarih: 29.12.2023 11:04

Sanata nihai şeklini yasaklar değil, hayat verir

Facebook Twitter Linked-in

FOX TV ekranlarında her pazartesi izleyicilerle buluşan, bazı tarikat ve cemaatlerin rahatsız olup kaldırılmasını istediği, tarihi mekanlardaki çekim izinlerinin bakanlıklar tarafından iptal edildiği ve RTÜK’ün inceleme başlattığı 'Kızıl Goncalar' dizisi yayınlandığı günden bu yana gündemden düşmüyor.

'Sandık Kokusu' isimli dizide 'Karsu' karakterine hayat veren Özge Özpirinççi, RTÜK'ün dün sabah şikayetler üzerine 2 kez yayın durdurma cezası verdiği 'Kızıl Goncalar' dizisi hakkında X hesabından anlamlı bir paylaşım yaptı.

'SANAT İLHAMINI HAYATTAN ALIR'

Özge Özpirinççi paylaşımında, biri 'muhafazalar' biri 'seküler' olan iki ailenin hayatlarının kesişme hikayesinin anlatıldığı dizide 14 yaşında matematik dehası Zeynep'in "Olan hep kızlara oluyor" sözünün altını çizdi.

ozpirincci-kizil-goncalar.jpg

Ünlü oyuncu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sanat, ilhamını hayattan alır. Sanata nihai şeklini baskı ve yasaklar değil; hayat verir. Olan hep kızlara olur ama gerçeği de en çıplak haliyle kızlar böyle suratımıza çarpar. Zeynep’in hikayesi elbet seyircisiyle bir şekilde buluşacak ve Zeynep de bize kendi gerçeğini anlatacak."

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3