GÜNCEL
GÜNCEL HaberleriSenin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüstür
Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüstür
- A-
- A
- A+
Habertürk yazarı Nagehan Alçı ile Piyanist Fazıl Say arasındaki sert atışma devam ederken Fazıl Say, Alçı’ya “Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüstür!” gibi sert bir üslüpla karşılık verdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz gezisi sırasında otobüsüne Nagehan Alçı’yı da davet etmesi çok konuşulmuş bu duruma en çok tepki gösterenlerden biri de Fazıl Say olmuştu. O günden itibaren Fazıl Say ile Nagehan Alçı arasında bir söz düellosu başlamıştı. Son olarak Ekrem İmamoğlu Nagehan Alçı’ya bir röportaj vermişti. Bu röportaja da tepki gösteren Fazıl Say “Alay mı ediyor bizlerle? Kimin üstüne yürümek bu? Onu avucunda taşıyan, koruyan, İstanbul’u kazanmasında en büyük desteği veren kitlelere de kurumlara da partilere de resmen saygısızlık bu” ifadelerini kullanarak İmamoğlu’na yüklenirken, Ya Nagehan ve eşinin mağdur ettiği Atatürkçüler, demokratlar, çağdaş insanlar ne olacak?” ifadelerini sosyal medyada paylaştı.
Bunun üzerine Nagehan Alçı’da Habertürk’teki köşesinden Fazıl Say’a karşı bir cevap vererek ““Fazıl Say işte politik ve entelektüel açıdan bu kadar şuursuz bir insan. Başarılı bir piyanist olması ayrı, bu yazdıkları ancak ortaokul seviyesinde trollerin yazdıklarıyla kıyaslanabilir.” Diye yazdı.
'BİNECEĞİN TEK OTOBÜS CEZAVİNE GİDEN OTOBÜS OLMALI'
Fazıl Say bu ifadelerin üzerine Nagehan Alçı’ya “Yok röportajdı, yok otobüstü. Geç bunları. Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüs olmalı. 15 yıldır apaydınlık insanların hayatına kastettin “algı” yöntemiyle! Ekrem’i de aday maday yaptırtmıyorum! Bu yüzden! + Erdoğan da konserime geldi. Dinledi. Tebrik etti. Nokta!” şeklinde sert bir karşılık verdi.
Fazıl Say’ın bu sert karşılığından sonra ikili arasındaki gerilimin daha da artacağı tahmin ediliyor.
'Taşınmaz beyanı böyle yapılır'
24 ilde IŞİD operasyonu!
Başsavcılık Murat Kapki’nin dilekçesini talep etti
'Hukuk güvenliği açısından alarm veren bir ülkeyiz'
İşsizlik Avrupa'nın 2,4 katına ulaştı
'Riyad bildirisi Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışmadı'
NYT dünyanın en güçlü ordusunun çaresizliğini yazdı
Akaryakıtta KDV yüzde 1’e insin, asgari ücret 3 ayda bir güncellensin
Gıda etiketlerinde yanıltıcı ifadelere sıkı denetim
Doğal gaz ve elektriğe zam sinyali
İran, Trump'ın 15 maddelik ateşkes planını reddetti
AK Part ve MHP seçmeninden gelen 'kötüye gidiş' itirafı
Resul Emrah Şahan açıklamıştı, İzni Bakanlık'tan almışlar
Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas gözaltında
'ABD-İsrail'in İran savaşı felaket bir hata'
'Şirketler kapandı binlerce kişi işsiz kaldı'
Mahkeme kararına rağmen doktorluk görevine son verildi
'Türkiye ateş çemberinin ortasında'
'Baskıyla ifade verdim, 2 milyon dolar rüşvet istendi'
'Nevruzu bahane eden alçaklar cevabını alacak'
Akın Gürlek'in tapu kayıtlarını inceleyen şüpheli tutuklandı
Belgeleri bana değil AK Parti genel başkanına götürün
İran Türkiye'ye gaz akışını kesti
'Türkiye’de NATO kolordusunun ne işi var?'
135 milyar dolarlık altın rezervi satılacak
'Enflasyonda düşüş başka bahara kaldı'
Gününüzü ekranda değil, doğada geçirin
Siyonist emperyalist şebekesi mukaddes günlerimizi zindana çevirdi
Yenikapı’daki Nevruz kutlamalarına soruşturma
Zübeyde Hanım ilk kez tiyatro sahnesine taşınıyor
Yükleniyor







