GÜNCEL
GÜNCEL HaberleriSerafina Mare yaz sezonunu açtı
Serafina Mare yaz sezonunu açtı
- A-
- A
- A+
Bu sezon mekan ve işletme sahibinin Ahmet Karaçöl olduğu restoran, beach ve rezidans olarak hizmet veren tesis, geçen kış İstanbul Kanyon’daki Serafina’da açılan L’Entrecote de Paris’in lezzetlerini de menüye ekledi.
Sağlık Tedbirlerini Ön Planda Tutuyor
Sağlık ve hijyen konusundaki gerekli tedbirlerin alındığı Serafina Mare’de sosyal mesafe kuralları başta olmak üzere restoran, beach ve rezidansta ortak kullanım alanları düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Misafirlerinin sağlık ve güvenini önemseyen mekan, çalışanlarıda her gün sağlık kontrolünden geçiyor. Restoran ve beach kapasitesini azaltan Serafina Mare‘de, masalar ve şezlonglar arası 1,5 metre, bar sandalyeleri arası 1 metre, yan yana sandalyeler arası 60 cm mesafe bırakarak fiziki mesafeyi de koruyor.
İtalyan mutfağından en güzel tatları Bodrumlularla buluşturan Serafina Mare, mekana tekne ile VIP ulaşım hizmeti, teknelere yemek servisi gibi hizmetler de sağlıyor.
Gönül Rahatlığıyla Tatil
Bodrum Küçükbük'te bulunan Serafina Mare Deluxe Residence’ ın plajı Mare Beach, bu sezon da müdavimlerini ağırlıyor. Covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarının dikkate alındığı Mare Beach’te tüm ortak kullanım alanları düzenli olarak ULV makinesi ile dezenfekte ediliyor. Yarı kapasiteyle 100 adet şezlongun bulunduğu mekanda şezlonglar arası 1,5 metre mesafe korunuyor. Ayrıca gündüzleri sevilen DJ’ lerin performanslarıyla eğlence dolu saatler sunuyor. Giriş ücreti minimum harcama limitli 250 TL olan Mare Beach, sağlık için gerekli kurallara uyarak gönül rahatlığıyla geçirilecek tatil imkanını sunuyor.
'Netanyahu terörü bölgesel ve küresel barışı tehdit ediyor'
NATO, ABD olmadan kağıttan kaplan
Emekliler zam talebiyle sokağa indi
Tom Barrack'tan yine skandal sözler
'Dikkat edin sırada Türkiye var'
'Muhalefetin gerçek oyu anketlere yansımıyor'
Muhittin Böcek'ten Akın Gürlek'in 'rüşvet' iddiasına yanıt
Tavuk etine üst üste zam
SGK 36 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
Motorinin litre fiyatı 75 TL sınırına dayandı
Takipteki alacaklar 660 milyar liraya dayandı
'Türkiye, yeni bir iktidarı karşılamak üzere doğum sancıları çekiyor'
'Utanç içinde hatırlanacak bir tarih'
'Savaşın sebebi İsrail’dir'
Yeşil erik açılışı 4 bin TL'den yaptı!
Bodrum'a gelenleri kaymakam karşıladı
Ayhan Bora Kaplan'ın avukatı tahliye edildi
'Türkiye Ada'nın tamamının garantörüdür'
İstanbul’da 27 CHP’li başkanın 12’si görevden uzaklaştırıldı
Türkiye kira artışında dünya lideri
'Kazanan ithalatçı, kaybeden çiftçi olur'
'İmamoğlu 1 yıldır hapiste, Avrupa buna sessiz kalmamalı'
MGK’da 3 başkanlık kuruldu
İran’a 'saldırıları derhal durdur' çağrısı
'Donald Trump için 'azil' çanları çalıyor'
Pentagon, İran için 200 milyar dolar bütçe talep etti
Danıştay, MEB’den 'Ramazan Genelgesi' savunması istedi
İki Kardeşin Sıra Dışı ve Mizah Dolu Hikâyesi
'Kahrolsun Amerikan emperyalizmi!'
Vatandaş ekonomiden umutsuz
Yükleniyor






