MAGAZİN
MAGAZİN HaberleriSerdar Ortaç bir açıldı pir açıldı
Serdar Ortaç bir açıldı pir açıldı
- A-
- A
- A+
Eski eşi Chloe Loughnan'ın nafakasını ödemediğini kabul eden Ortaç, '' Kız bu konuda çok haklı. Boşandık, nafaka konusunda anlaştık. Her ay ödemem gereken bir para var. Birinciyi ödeyemedim, sabretti. İkinciyi ödeyemedim sustu. Üçüncü, dördüncü derken hep sustu. Artık yazdı, “Serdar bende burada aç mı kalayım? Benim de burada ihtiyaçlarım oluyor” diye. Özür diledim. Şimdi biraz toparladım, toparladıkça gönderiyorum. Ama tabi daha çok borcum var. Ses çıkarmıyor şu an, anlayış gösteriyor” ifadeleriyle hem kendi adına bir durum tespiti yaptı, hemde eski eşinden kameralar önünde bir kez daha özür diledi.
CANIMI MI ALACAKLAR? ÇALIŞIP, EĞLENDİRİP BORÇLARIMI ÖDEYECEĞİM...
Sözlerine; “Geçmiş günlere göre borçlarımı azalttım. Bir devlete vergi borcum var. Yapılandırmaya alacaklar. Halkbank’a borcum var, onları da yapılandıracaklar. Canımı mı alacak? Başka çaremiz yok. Çalışacağız, insanları eğlendireceğiz, kazanıp ödeyeceğiz” ifadeleri ile devam eden Serdar Ortaç, gece hayatının da pandemi koşulları ile birlikte yeni bir kimliğe büründüğünü dile getirdi. “Bundan sonra gece 12’de eğlence bitecek ve gidip uyuyacağız. Ben bu işe yıllar önce Karabiberim şarkısı ile başladığımda sabah 7’de bitirirdik bu işi. Şimdi daha iyi. Biz de yorulmuyoruz, dinleyende... Madalyonun diğer yüzünde ise çok başka bir tablo var. Çünkü gece hayatında, eğlenen insanlar mekandan çıktığı anda, taksicisinden, restoranına, valesinden, garsonuna herkes para kazanıyor. Hepsinin durumu vahim. Bu virüs 100 senede bir geliyor, bu da bize denk geldi, inşallah hep birlikte atlatacağız” sözleri ile düşüncelerini dile getirdi.
TRİBÜTE ALBÜM MÜJDESİ
Muhabirlerin yeni albüm sorularına da samimiyetle yanıt veren Ortaç; “DMC ile beraber, eski şarkılarımdan 20 tane seçerek, diğer sanatçı arkadaşlara okutacağız. Orhan Gencebay’ın, Yıldız Tilbe’nin yaptığı gibi biz de “Sahibinin Sesi” topluyoruz. İçinde, “Hadi Çal Giderken Kapımı, Karabiberim, Yaz Günü, Gitme, Yaz Yağmuru, Bilsem Ki, Mesafe, Şeytan, Korkma Kalbim gibi popüler şarkılardan seçtiğimiz bir albüm olacak.” ifadeleriyle de hayranlarına müjdeyi verdi. Röportajın ardından sahnedeki yerini alan Serdar Ortaç, yaklaşık iki saat süren performansında bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile parmak ısırttı. Geçmişten günümüze dillere pelesenk olan şarkılarını Ataşehir Muamma'da kendisini yalnız bırakmayan hayranları ile birlikte hep bir ağızdan seslendiren Ortaç, sahnesini alkışlar eşliğinde noktaladı.
Ali Koç, İmam Hatip öğrencilerine iftar verdi
Irak'ta Bağdat havalimanına İHA saldırısı
Bu pazar seçim olsa hangi parti ne kadar oy alır
Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
'Kanal İstanbul birincil önceliğimiz değil'
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı
Cumartesi motorine ve benzine yeniden dev zam
'Kanunsuz emre uyarak silah almak suçtur'
Türkiye Enflasyonda OECD’den koptu
'Bir ayda 195 bin 576 kişi daha işsiz kaldı'
İmamoğlu’nun 5’inci X hesabına da erişim engeli
'İran füzelerini S-400 neden vurmadı?'
İBB davasında itirafçının iddiasına Davut Gül'den cevap
Okul müdürü, mesajını beğenmeyen öğretmenleri resmî yazıyla uyardı!
İstanbul’da sahte belge şebekesine darbe
'Türkiye bir hukuk devleti' dedirten olay...
Türkiye'nin dış borcu son 10 yılın zirvesinde
Karayollarında vatandaşın cebinden 850 milyar lira çıktı
Milli parklar şirketlerin rant alanı oluyor
'Bahçeli göz göre göre Öcalan'ın postacılığını yapıyor'
İran'dan ateşkes için 3 şart
'Türkiye’de güven olmadan ekonomi düzelmez'
Emekliyi açlık sınırının altına düşürmek büyük bir insafsızlık
78 kişinin öldüğü Kartalkaya raporunda Bakanlık aklandı
Milletvekili Ramazan Kaşlı MHP'den ihraç edildi
Akaryakıta yeni zam
'Türkiye çatışmanın değil barışın tarafındadır'
İspanya'dan İsrail'e 'soykırım' resti
ABD Mahkemesinden Halkbank 'Bağımsız Denetçi' kararı
'86 milyonun vergisi TRT'ye haram zıkkım olsun'
Yükleniyor






