Tarih: 23.02.2024 15:28

"Son sözlerini" 98 yaşında dövme yaptırdı

Facebook Twitter Linked-in

Büyük Britanya'nın Birmingham şehrinden 98 yaşındaki Winifred Pinner, ilk dövmesini merhum torununun anısına yaptırmaya karar vermenin yanı sıra, kamuoyunun dikkatini akıl sağlığı sorunlarına çekmek için karar verdi .

Emeklinin aklına dövme yaptırma fikri, 34 yaşındaki torunu Jamie'nin geçtiğimiz Eylül ayında intihar etmesinden sonra geldi. Bundan önce on yıl boyunca depresyondan muzdaripti ve deneyimlerini sık sık ailesiyle paylaşıyordu.

"Yılbaşında Jamie'yi düşünürken birden bana güldüğünü ve şaka yaptığını hissettim. "Tamam, üzerinde senin adının yazılı olduğu bir dövme yapacağım!" dedim. Sanki yanıt olarak duymuş gibiydim. : "Aptal yaşlı dadı!" Ve Winifred "Bu fikir aklıma geldi" diyor.

İlginçtir ki diğer torunu Gemma da 10 yıldır bir dövme salonunda çalışıyor. Yani büyükannesi için gelecekteki resmi tasarlayıp uygulamak kız için sorun olmadı. Desenin oldukça basit olduğu ancak derin bir anlamı olduğu ortaya çıktı: büyük siyah bir kalp, merhum Jamie'nin baş harfleri ve içinde daha küçük bir kırmızı kalp. 

98 yaşındaki kadın, "Bu duygu inanılmazdı, beklediğimden çok daha iyiydi. Bunu yapanın Gemma olması güzel, çünkü başka biriyle olmak biraz garip olurdu" diye itiraf ediyor.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3