GÜNCEL
GÜNCEL HaberleriTacizden yargılanan müdüre ödül gibi ceza
Adana’da bir öğretmenevi müdürü, çalışanı olan bir kadın öğretmeni mesaj yoluyla taciz etti. Mahkeme, sanığın sabıkasız olması nedeniyle cezasını indirip 4 taksitte ödenmek üzere toplam 2 bin 240 lira para cezasına çarptırdı.
- A-
- A
- A+
Adana'nın Kozan ilçesindeki bir halk eğitim merkezinde usta öğretici olarak görev yapan evli ve 3 çocuk annesi K.E., öğretmenevi müdürü İrfan S.’nin kendisine uygunsuz mesajlar atması ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlara ilişkin rahatsız edici yorumlar yapması üzerine şikayette bulundu.
Şikayete konu olan mesajlarda müdür, kadın öğretmene “Yalnızlığını belli etme, ben de yalnızım çıkar gelirim” gibi ifadeler kullandı. Ayrıca, kadının sosyal medyada eşiyle paylaştığı bir fotoğrafın altına “Seni eşinle görmeye dayanamıyorum” şeklinde yorum yaparak tacizini sürdürdü.
Olay üzerine gözaltına alınan İrfan S., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Adana 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, mahkeme sanığın “mesaj yoluyla taciz” suçunu işlediğine hükmetti. Mahkeme, sanığın sabıkasız olması nedeniyle cezasını indirip 4 taksitte ödenmek üzere toplam 2 bin 240 lira para cezasına çarptırdı. Ayrıca, mahkeme hükmün açıklanmasını geri bırakarak, sanığın bir daha suç işlememesine karar verdi.
Mağdur kadın K.E., aldığı cezayı yeterli bulmazken müdürün daha ağır bir ceza almasını beklediğini ifade etti.
'Maddi sıkıntı çekiyoruz'
Kurtardığımız her bir canlının hayatı moral kaynağı
'Türkiye'yi zor günler bekliyor'
Türkiye'de şeriat isteyenler yüzde 10 çıkar mı şüpheliyim
Mine Tozlu dahil 5 kişi gözaltına alındı
DHMİ Daire Başkanı Mehmet Cemil Acar, Aksaray'da yakalandı
'Delilsiz ispat tahminden ibarettir'
'Anlama özürlü herhalde bu arkadaş'
'Bu işin altında hükümetin enkazıyla birlikte Numan Kurtulmuş kalacak'
Yaşar Kaba’nın Araştırma Kitapları Okurla Buluştu
'Ramazan, Birlik ve Kardeşliğin En Güçlü Zamanıdır'
'Ülkemizde milyonlar yoksullukla savaşıyor'
Köpek sahibi olmak, kalp hastalığına bağlı ölüm riskini azaltıyor
'Erdoğan içerideki baskıyı gizlemek için jeopolitik kozunu kullanıyor'
Manavgat Belediyesi'nde gözaltı sayısı 40’a yükseldi
HAKMAR'ın sahibi Zeki Doruk hakkında yeniden tutuklama kararı
3,5 milyon vatandaş faturasını ödeyemediği için kömüre mahkum oldu
Yerli Karea Fit Yollara Çıkıyor!
'Normalleşme süreci geride kaldı'
'Türk milletinin İran halkı için ettiği dualar moral kaynağı'
HSK’den Yargıtay’a yeni atamalar
Murat Tüzel’den Prof. Dr. İlber Ortaylı İçin Taziye Mesajı
'Bizim en büyük kalkanımız kardeşliğimizdir'
Aslıhan Karalar yangının çıkış sebebini açıkladı
Yağmur Yüksel'in son hali olay oldu
'İstiklal Marşı’nın Arapça okunması sapkınlıktır'
İflas eden Yeşil GYO’ya kayyum atandı
'Her türlü tehdide karşı hazırlıklıyız'
Ali Koç, İmam Hatip öğrencilerine iftar verdi
Irak'ta Bağdat havalimanına İHA saldırısı
Yükleniyor






