EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriTekfen Holding'de görev değişimi
Tekfen Holding'de görev değişimi
- A-
- A
- A+
Mühendislik, endüstriyel ekipman imalatı, uluslararası sanayi ve alt yapı müteahhitliği, kimya ve tarımsal sanayi ile tarımsal üretim, gayrimenkul geliştirme ve terminal işletmeciliği alanlarında 64 yıldır faaliyet gösteren, halka açık bir şirketler topluluğu olan Tekfen Holding’de, Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti. Toplantıda alınan kararlar sonucunda, 1995 yılından bu yana Tekfen Holding ve çeşitli Tekfen Grup Şirketleri’nin yönetim kurullarında görev alan Dr. M. Ercan Kumcu, Tekfen Holding’in Yönetim Kurulu Başkanvekili oldu. Bir önceki dönemde Başkanvekilliği görevini sürdüren Osman Birgili ise görevine Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam edecek. Öte yandan, bağımsız üye olarak görev yapan Çiğdem Tüzün’ün görev süresinin dolmasıyla yerine yine başarılı bir iş kadını olan Cansen Başaran-Symes yönetim kuruluna girdi.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, Holding olarak yılların getirdiği birikim ve tecrübeyle faaliyet gösterdikleri tüm alanlarda bayrağı ileriye taşıdıklarını vurguladı. Yönetim kurulu üyelerinin farklı özellikleri ve yetkinlikleri ile Grubun hedeflerine ulaşmasında büyük katkıları olduğunun altını çizen Gigin, “Yönetim Kurulumuz, tecrübesi ve birikimleriyle önümüzdeki dönemde de tüm grup şirketlerimizin vizyonunu belirleyecektir” dedi.
Önümüzdeki dönemde görev yapacak Tekfen Holding Yönetim Kurulu ise şöyle:
Murat Gigin (Başkan), Cansevil Akçağlılar (Başkan Vekili), Dr. M. Ercan Kumcu (Başkan Vekili), Ali Nihat Gökyiğit (Kurucu Onursal Başkan, Üye), Sinan K. Uzan (Üye), Osman Birgili (Üye), Dr. Ahmet İpekçi (Üye), Neriman Ülsever (Bağımsız Üye), Gülsüm Azeri (Bağımsız Üye), Şevki Acuner (Bağımsız Üye), Cansen Başaran-Symes (Bağımsız Üye)
'Tanıklar duruşmada dinlensin'
Fişekhane’de boy gösteren 06 plakaları yakalandı
Kapalıçarşı'da altın satışları durdu
ABD girmeyeceğine söz verdiği bataklığa battı
Murat Ertürk'ün TSK'dan ihraç edilme kararı iptal edildi
Türkiye gıda enflasyonunda dünya 3'üncüsü
Bedelli askerlik ücreti ve ÖTV oranları yükseliyor
Haribo, Rekabet Kurumu’nun radarına girdi
'Keyfi kısıtlamalar yargılamaya duyulan güveni sarsıyor'
Ankara’da 'bayat ekmek' 6 liraya satılıyor!
Gazeteci İsmail Arı yine tutuklandı
Tağşiş listesine at ve eşek eti skandalı
Maliye'den lüks harcama denetimi
Bilirkişi rapor süresi 110 günden 29 güne düşürüldü
'İmamoğlu'nun hapiste olması kabul edilemez!'
Konkordato başvuruları rekor tazeliyor
Fiyatlar kontrolden çıktı!
Gazetecilik faaliyeti, birilerinin hoşuna gitmedi diye suç olmaz!
Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde gözaltı sayısı 10'a yükseldi
'400 bin şehit veririz ama İsrail yok olur'
İmamoğlu tutuklanınca Sazlıdere bir yılda betondere oldu
Mehmet Şimşek memleketinde yuhalandı
Katar'da helikopter düştü 3 şehidimiz var
Konut piyasasının gözdesi Dubai'de satışlar çakıldı
Fatih'te iki bina çöktü
'İktidardaki küçük bir azınlık millete, Cumhuriyete savaş açmış durumda'
Bu bayram öncekilere göre daha kötü
Bayramda yola çıkmak lüks oldu
Hürmüz Boğazı kapandı, Trump faturayı NATO’ya kesti!
İran'dan 4000 Km ötedeki İngiltere üssüne füze saldırısı
Yükleniyor






