'Terör örgütüne teslim olarak terör bitmez'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yaptığı konuşmada, ''Biz de terörsüz Türkiye istiyoruz ama terörsüz Türkiye, terör örgütüne teslim olarak değil; terörsüz Türkiye, terör örgütü ezilerek ve teslim alınarak olur'' dedi.

  • A-
  • A
  • A+

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, açılım sürecine karşı olduklarını il il gezerek anlatmaya devam ediyor.

21. Yüzyıl Türkiye Enstitüsü ve Adalet Mülkün Temelidir Derneği, Antalya’daki Ramada Otel’de “TBMM’de Öcalan Komisyonu Ne Yapıyor?” paneli düzenledi Özdağ konuşmacı olarak katıldı. Ayrıca CHP eski Genel Sekreteri Suheyl Batum, güvenlik uzmanı Abdullah Ağar ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı eski Müsteşarı Necdet Basa katıldı.

YURTTAŞLAR, SIK SIK ''MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ SLOGANLARI ATTI

Panelin açılış konuşmasını yapan Adalet Mülkün Temelidir Derneği’nden Yücel Tercan, “Terör örgütü sahada diz çökmüş, silahlı kapasitesi kırılmış, devletin iradesi tartışmasız biçimde üstün gelmişken bu süreç nereden çıkmıştır? Terör örgütü fiilen bitirilmişken hangi ihtiyaç, gerekçe ve hangi devlet aklıyla elli bin insanın kanı elinde olan, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkûm edilmiş bir terörist yeniden siyasetin merkezine taşınmıştır” ifadelerini kullandı.

''TERÖRİST ÖRGÜTÜN AYAĞINA GİDEREK, ONDAN MEDET UMARAK OLMAZ''

Abdullah Ağar ise şöyle konuştu:

“Aklı, vicdanı, imanı, sağduyusu, basireti olan hiç kimse ‘analar ağlasın’ demez. ‘Silahlar susmasın’ demez. ‘Kan aksın’ demez. Ama aynı aklı olan, vicdanı olan, basireti olan, feraseti olan, dirayeti olan, imanı olan herkes şunu çok iyi bilir ki bu bir terörist örgütle olmaz. Terörist örgütün lideriyle olmaz. Terörist örgütün ayağına giderek, ondan medet umarak olmaz.

Bu öncelikli olarak bir ahlaki meseledir. Bu bir onur meselesidir. 41 yıldır bizi arkadan vuruyorlar. 41 yıldır Mehmetçiğimizi şehit ediyorlar. Ben gördüm bunları. Bu gözler gördü. Çocukları, kadınları, bebekleri, annesinin karnında doğmamış bebekleri katlediyorlar bunlar. Şimdi siz bunlarla bir yol yürümeye kalkıyorsunuz. Bunun üreteceği bedelin ne olduğunun farkında mısınız?”

''PKK VARLIĞINI SÜRDÜRÜYOR

11 ay cezaevinde yatmasına sebep olan konuşmanın bu salonda yapıldığını dile getiren Özdağ, PKK'nın hala varlığını sürdürdüğünü belirtti.

14 aylık süreç içerisinde PKK'nın da üstünde olan örgüt KCK'nın ortadan kalkmadığını, PKK'nın da 30 tane kaleşnikov yakmak dışında bir değişim olmadığını belirten Özdağ,

“ YPG çözüldü mü? Hayır. Peki İran PKK’sı, Irak PKK’sı… Bunlar dağıtıldı mı? Hayır. Aksine YPG, güçlenmeye, manevra alanını geliştirmeye, İsrail ile ve Amerika ile olan ilişkilerini derinleştirmeye, 10 Mart’ta imzaladığı anlaşmayı mümkün olduğunca kendi lehine daha da genişletmeye devam etti. 2 bine yakın PKK’lı İran PKK’sına katılırken, binlerce PKK’lı PYD saflarına geçtiler, katıldılar. PKK’nın örgütsel yapısında, KCK’nın örgütsel yapısında hiçbir değişim olmadı. PKK varlığını sürdürüyor.” ifadelerini kullandı.

''TÜRK MİLLETİNİN LEHİNE İSE NEDEN TAMAMINI AÇIKLAMIYORSUNUZ?''

Özdağ, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kurulan Milli Dayanışma ve Demokrasi Komisyonu üyesi üç milletvekilinin, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ile İmralı’daki görüşme tutanaklarının tamamının kamuoyuna açıklanmamasına tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

“Üç tane milletvekili gidiyorlar, İmralı’da Öcalan’la görüşüyorlar ve 67 sayfa not tutuluyor. Bu 17 sayfaya indiriliyor. Bunun da dört sayfası kamuoyuyla paylaşılıyor. Peki başka ne var bizden gizlediğiniz, Türk milletinden gizlediğiniz? Eğer bu konuşma Türk milletinin lehine ise neden tamamını açıklamıyorsunuz? Biz de terörsüz Türkiye istiyoruz ama terörsüz Türkiye, terör örgütüne teslim olarak değil; terörsüz Türkiye, terör örgütü ezilerek ve teslim alınarak olur.”

''BİRİLERİ BİZİ MİSAK-I MİLLİ’Yİ TEKRAR YAZMAYA ZORLUYOR''

Özdağ, milli sınırlar içinde vatanın bir bütün ve bölünmez olduğunu belirterek, “Değerli Antalyalılar, İstiklal Harbimizin hukuki çıkış temeli Misak-ı Milli’dir. O da şöyle başlar: Milli sınırları içinde vatan bir bütündür, bölünemez. Aradan 100 sene geçtikten sonra birileri bizi Misak-ı Milli’yi tekrar yazmaya zorluyor. Yazarız, bilin” ifadelerini kullandı.

''SİZİ RAHATSIZ ETMEYE, CANINIZI OKUMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Özdağ, sürece ilişkin yapılan çalışmalardan bazı kesimlerin rahatsızlık duyduğunu belirterek, ''Sosyal medyadan PKK'nın, bana ve Zafer Partisi'ne yapmış olduğu saldırıları, Adalet Mülkün Temelidir Derneği'nin yapmış olduğu panellerden duyduğu rahatsızlığı izliyorum. Pervin Buldan'ından sözde felsefecisine, Belçika'daki PKK'lıya ya da sosyal medyadaki sözcülerine kadar hepsi bu panellerden, açıklamalardan, çalışmalardan olağanüstü rahatsızlık duyuyorlar. Onlara buradan tekrar söylüyorum: Sizi rahatsız etmeye, canınızı okumaya devam edeceğiz'' dedi.

Özdağ, Kayseri’de katıldığı “Öcalan Komisyonu TBMM’de Ne Yapıyor?” panelinde bir grup MHP’li tarafından tepki gördüğünü hatırlatarak şöyle konuştu:

“4 Ocak’ta Abdullah Öcalan denilen teröriste özgürlük için bir miting yapacakmış Diyarbakır’da. DEM Parti, Bahçeli de 'Yapsınlar, ne olur, bundan ne zarar gelir' demiş. Bizim en son panelimiz Kayseri’deydi. Kayseri’de biz Abdullah Öcalan özgür kalmasın diye, Türkiye terörü diz çökmesin diye toplandık. Bahçeli’nin gençleri gelip dışarıda bize küfür ettiler. Şimdi onları Diyarbakır’da görmek isterim. Alkışlamaya mı gidecekler acaba? Alkışlamaya mı gideceksiniz?”

''BU, TÜRKİYE’Yİ PARÇALAMAYA HAZIR HALE GETİRME İŞİDİR''

Özdağ’dan sonra konuşan CHP eski Genel Sekreteri Suheyl Batum ise “Barışı biz istemez miyiz? Terörsüz Türkiye’yi kim istemez? Demin söyledik. Kim istemez ya? Bu, Türkiye’yi Kürtler, Türkler, Araplar diye farklı farklı uluslar diyerek bölerek, parçalamaya hazır hâle getirme işidir. Net, bütün görüntü budur" dedi.

''DİL HEM BİRLEŞTİRİCİDİR HEM DE PARÇALAYICI ETKİYE SAHİPTİR''

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı eski Müsteşarı Necdet Basa da “Dil hem birleştiricidir hem de parçalayıcı etkiye sahiptir. İşte bu nedenle zaten ulus devletlere, yani üniter, milli yapılara yönelik olarak her şeyden önce bölme, parçalama hedefli emperyal saldırılarda öncelikli olarak kültürel haklar kamuflajı ile dil birliğinin tahrip edilmesi istenir" diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Defne ve Antakya'da okullarda ısınma krizi

TOKİ 37 ilde arsa satışına hazırlanıyor

'Devlet güvenliğinde zaaf kabul edilemez'

Türkiye ekmek tüketiminde dünyanın en tepesinde

Rektör Alkış'ın kadro ataması paylaşımı hakkında açıklama

'Terör örgütüne teslim olarak terör bitmez'

Devlet Bahçeli ve Tuncer Bakırhan'ın tokalaşmaması dikkat çekti!

YGD Yeni Yıla İki Büyük Ödül Organizasyonuyla Giriyor

“Oğlum Ahmet Emre’yi Kim Öldürdü?”

Nebi Hatipoğlu bütçe görüşmelerine 9.2 milyonluk saatiyle katıldı!

DİSK 'gelirde adalet' için Ankara'ya yürüyor

'Politikayı Cumhurbaşkanı belirler ve son sözü o söyler'

Belediyeye ait tesiste kediye tekme attı!

'Sancaktepe’nin Hakkı Çiğnendi'

Gazeteci Zihni Çakır tutuklandı

İzmir'de emeklilerden 'bütçe' protestosu

Hamsi Karadeniz’i terk etti, fiyatlar uçuşa geçti

'Gazetecilik hiçbir ahlaksızlığın vesilesi olamaz'

Karadeniz ve Kocaeli'nin ardından Balıkesir'de de İHA düştü

Sadettin Saran yurtdışı yasağıyla serbest kaldı

'İhtiyaç olursa gerekeni kimseye sormadan yaparız'

Vatandaşı en çok kira ve gıda harcaması zorluyor

'Tek kuruş harcanmadı, çamur atanın eline bulaşır'

'Epstein, 14 yaşındayken beni Trump'ın evine götürdü'

'Hiçbir ülke ile gerilim istemiyoruz'

'Bütün dünyaya haksızlığı anlatacağım'

'Bütün güçlerin bir yerde toplanmasına da çok karşıyım'

Odak Yangın Sonrası Değil, Yangın Öncesi

'İnsanı merkeze alan ahlaki mirasın yeniden hatırlanması gerekiyor'

Ofis Kapıları Evcil Hayvanlara Açılıyor

Yükleniyor

'Epstein, 14 yaşındayken beni Trump'ın evine götürdü'

İsrail gazı dünyaya Mısır üzerinden satılacak

Bulgaristan'da hükümet istifa etti

Epstein’in istismar ağı ingiltere’ye de uzandı

Gazze’de can kaybı 70 bin 654’e yükseldi

'10 Mart Anlaşması, Yeni Suriye’nin temelidir'

AB ülkelerinden Rusya'nın varlıklarını dondurma kararı

'Rusya'nın bir sonraki hedefi biziz'

Bulgaristan Başbakanı Jelyazkov istifa etti

Kilise tarihinin en büyük çocuk istismarı dosyalarından biri arabuluculukta

'Kısa zamanda ülkeme döneceğim'

Danla Bilic gözaltı sonrası sessizliğini bozdu

Pelin Akil hakkında bomba iddia!

İpek Filiz Yazıcı'nın kombinine yorum yağdı

'Bir an önce anne olmak istiyorum'

Bonnie Blue 17 erkekle birlikte gözaltına alındı

Helin Kandemir'in mutluluğu yarım kaldı

Sydney Sweeney'in göğüslerini elleriyle kapadı

Asena Keskinci yatak sahnesiyle gündemde

Derin Talu'nun o sözlerine tepki yağdı

Otomotiv satışlarında kasım rakamları açıklandı

BYD Türkiye'yi oyalıyor mu?

Danıştay, 10 yıllık 'bekleme şartı'nı durdurdu

Yeni Tonale ABD’de ilk kez sahneye çıktı!

Otomobil fiyatlarına büyük zam!

Tüketici parasını icra yoluyla aldı

Otomobil piyasasında yeni kriz endişesi

Mitsubishi Türkiye'den çekildi

Zorunlu trafik sigortasına da zam geldi

Tesla satışları Avrupa’da çakıldı

Türkiye ekmek tüketiminde dünyanın en tepesinde

Küfür etmek fiziksel performansınızı artırıyor, sağlığa iyi geliyor!

Acil gelen hasta'dan 120 bin lira istediler

Türkiye diyabette de Avrupa’nın zirvesinde

Mutasyona uğrayan H3N2 virüsü Türkiye'ye giriş yaptı

'Sağlık sistemi bir kültürdür; piyasanın görevi değil, Bakanlığın görevidir'

14 Dernekten Kronik Hastalıklarda Önemli Mesaj

20'nin üzerinde doktor gözaltına alındı

Türkiye, et tüketiminde Avrupa'nın gerisinde

Nadir hastalıkların doktoru Prof. Kaymaz için imza kampanyası

YGD Yeni Yıla İki Büyük Ödül Organizasyonuyla Giriyor

Gazeteci Zihni Çakır tutuklandı

'Gazetecilik hiçbir ahlaksızlığın vesilesi olamaz'

Rümeysa Cebeci 'uyuşturucu' soruşturmasında tutuklandı

Ela Rümeysa Cebeci, Hamza Cebeci'nin yeğeni çıktı

Medya devi GAİN'e operasyon!

Mehmet Akif Ersoy'un uyuşturucu testi pozitif

Akit TV ekranlarında asgari ücretli ve emekli isyanı!

Mehmet Akif Ersoy'dan 'siyasi operasyon' açıklaması

Mehmet Akif Ersoy gözaltına alındı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
2.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9