KÜLTÜR-SANAT
KÜLTÜR-SANAT HaberleriTiyatrolara destekte ilk adım Anadolu Efes’ten
Tiyatrolara destekte ilk adım Anadolu Efes’ten
- A-
- A
- A+
COVID-19 sebebiyle iki aydır kapalı olan özel tiyatroların gelirleri, gösterilerin durması sebebiyle kesilmiş durumda. Bu nedenle özel tiyatroların ayakta kalarak izleyicisiyle yeniden buluşabilmesi için Tiyatro Kooperatifi ‘Bizde Yerin Ayrı’ kampanyasını başlattı. Tiyatroseverler, kooperatif üyesi tiyatroların yeni sezonda sahnelenecek oyunlarına bugünden rezervasyon yaparak kültür sanata destek olabilecek.
Pandemi sürecinin başından itibaren Dayanışma Birlikte Güzel diyerek çeşitli alanlarda sosyal fayda projeleri hayata geçiren Anadolu Efes, tiyatrolar için başlatılan bu kampanyanın ilk kurumsal destekçisi oldu.
Anadolu Efes Türkiye Genel Müdürü Tuğrul Ağırbaş, ‘1987’den bu yana kültür sanata kesintisiz destek veriyoruz. Amacımız Türkiye’nin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak. COVID-19 sürecinde birçok sektörde olduğu gibi kültür sanat alanında da zor günler yaşanıyor. Anadolu Efes olarak bu belirsiz ve zorlayıcı dönemde de tiyatrolarımızın yanında olmamız gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda Bizde Yerin Ayrı kampanyasından 1000 gösterim kartı alarak bunları COVID-19 sürecinde aktif çalışmalar yapan Türk Tıp Öğrencileri Birliği’ne hediye ediyoruz. Buna vesile oldukları için Tiyatro Kooperatifi’ne teşekkür ediyor, sahnelerin yeniden açılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz’ dedi.
Kampanyanın öncülerinden ve Tiyatro Kooperatifi Yönetim Kurulu üyelerinden oyuncu Mert Fırat konuyla ilgili olarak 'Anadolu Efes'e Tiyatro Kooperatifi adına kültür sanata kesintisiz desteğini bu dönemde de sürdürdüğü için teşekkür ediyoruz. Bu kampanyaya kurumsal olarak destek vererek öncülük etmeleri çok kıymetli. Bu desteklerinin ilham verici olduğunu düşünüyor ve başka kurumların da kampanyamıza katkı sağlayacağına inanıyoruz' dedi.
'Netanyahu terörü bölgesel ve küresel barışı tehdit ediyor'
NATO, ABD olmadan kağıttan kaplan
Emekliler zam talebiyle sokağa indi
Tom Barrack'tan yine skandal sözler
'Dikkat edin sırada Türkiye var'
'Muhalefetin gerçek oyu anketlere yansımıyor'
Muhittin Böcek'ten Akın Gürlek'in 'rüşvet' iddiasına yanıt
Tavuk etine üst üste zam
SGK 36 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
Motorinin litre fiyatı 75 TL sınırına dayandı
Takipteki alacaklar 660 milyar liraya dayandı
'Türkiye, yeni bir iktidarı karşılamak üzere doğum sancıları çekiyor'
'Utanç içinde hatırlanacak bir tarih'
'Savaşın sebebi İsrail’dir'
Yeşil erik açılışı 4 bin TL'den yaptı!
Bodrum'a gelenleri kaymakam karşıladı
Ayhan Bora Kaplan'ın avukatı tahliye edildi
'Türkiye Ada'nın tamamının garantörüdür'
İstanbul’da 27 CHP’li başkanın 12’si görevden uzaklaştırıldı
Türkiye kira artışında dünya lideri
'Kazanan ithalatçı, kaybeden çiftçi olur'
'İmamoğlu 1 yıldır hapiste, Avrupa buna sessiz kalmamalı'
MGK’da 3 başkanlık kuruldu
İran’a 'saldırıları derhal durdur' çağrısı
'Donald Trump için 'azil' çanları çalıyor'
Pentagon, İran için 200 milyar dolar bütçe talep etti
Danıştay, MEB’den 'Ramazan Genelgesi' savunması istedi
İki Kardeşin Sıra Dışı ve Mizah Dolu Hikâyesi
'Kahrolsun Amerikan emperyalizmi!'
Vatandaş ekonomiden umutsuz
Yükleniyor






