OTOMOTİV
OTOMOTİV HaberleriToyota C+pod satışa sunuldu
Toyota C+pod satışa sunuldu
- A-
- A
- A+
Çevre dostu iki kişilik bir elektrikli araç olan C+pod, küçük bir otomobilden daha kompakt boyutlara sahip ve günlük kısa mesafelerle seyahat eden kullanıcılar için bir mobilite seçeneği olarak tasarlandı. C+pod’un hedef kitlesi içerisinde gençler, yeni araç kullanmaya başlayan kullanıcılar veya otomobille sürüş yapmaktan çekinen yetişkinler gibi profiller yer alıyor.
Kolay kullanımı, çevre dostu olması ve ultra kompakt gövdesine rağmen kapsamlı güvenlik ve emniyet özellikleriyle kullanıcılar tarafından oldukça olumlu tepkiler aldı. 2.490 mm uzunluğu, 1.290 mm genişliği ve 1.550 mm yüksekliğiyle aracın dönüş çapı sadece 3.9 metre. Bu sayede dar alanda rahatça manevra yapabilen C+pod, tek şarjla 150 km menzile sahip. 2 kişilik C+pod’un 9.06 kWs’lık lityum iyon bataryası 5 saatte tamamen doldurulabiliyor. Ayrıca C+pod önünde yer alan girişle 10 saate kadar güç kaynağı olarak da kullanılabiliyor. Maksimum 60 km/s hıza ulaşabilen C+pod’un ağırlığı ise sadece 670 kg.
Japonya’da leasing anlaşmasıyla sunulan C+pod’un bataryaları için proaktif 3R girişimini de içeriyor. Böylece batarya kullanımında yeniden değerlendirme ve geri dönüşüm ile birlikte Toyota’nın hedeflediği karbon nötr mobilite toplumuna ulaşmanın bir adımı olarak öne çıkıyor.
Toyota, C+pod ve C+walk dahil olmak üzere farklı mobilite ürünleri sunarak, gençlerden yaşlılara, her kullanıcının mobilite ihtiyacını karşılamaya devam edecek.
Elektrik ve doğal gaza zammını değerlendireceğiz
İhracat miktarında düşüş
'Belgeler sahte, üzerime kayıtlı 4 taşınmaz var'
Kemal Memişoğlu iftara askeri helikopterle indi
'İsrail bölgeyi felakete sürüklüyor'
'Hiç kimseyle düşmanlık istemiyoruz'
'12 tapu var, hepsi Akın Gürlek’in; sahte desene'
'Fransa Hürmüz Boğazı operasyonlarına asla katılmayacak'
Etiket ve kasa fiyatlarını karşılaştırın
'7 ay yattım 7 yıl daha yatarım kimseye iftira atmam'
'Bu savaşı İsrail'in baskısı nedeniyle başlattık'
'Bu iftiralar karşısında yasal süreçleri derhal başlatıyorum'
Akın Gürlek'in mal varlığının toplam değeri 452 milyon lira
İran’da savaş gölgesinde asgari ücrete yüzde 60 zam
AYM’den Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle kadro ihdasına iptal
Anayasa Mahkemesi’nden seyyanen zam kararı
'Hürmüz Boğazı Amerikayı bitirmek üzere'
Emniyet amiri Birson Ergene canına kıydı
Fatih Camii’nde Kadir Gecesi’nde Mescid-i Aksa protestosu
Dünya Tiyatro Günü Üsküdar’da Etkinliklerle Kutlanacak
Gastrofill’den Boğaz’da Geleneksel İftar Buluşması
Avrupa'dan Trump'a soğuk duş
Adriana Lima'nın ideal erkek kriteri tartışma yarattı
Kaymakamlık binasındaki silah seslerinin sebebi belli oldu!
Mahkemeden İBB davalarına CHP'liler alınmasın talebi
'AKP seçimi kaybedeceği için bunları yaşıyoruz'
'Hukuk ve demokrasi düzelmeden ekonomi düzelmez'
'Kısa sürede yüksek kazanç vadedenlere karşı dikkatli olunmalı'
İBB davasında 5. celse başlamadan bitti
İlber Ortaylı son yolculuğuna uğurlanıyor
Yükleniyor





