MEDYA
MEDYA Haberleri'TTB kapatılmasını istemeleri normaldir'
'TTB kapatılmasını istemeleri normaldir'
- A-
- A
- A+
Yılmaz Özdil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Virüsle mücadeleden anlamıyorlar diye Türk Tabipler Birliğinin kapatılmasını istemeleri normaldir' dedi.
Özdil şunları yazdı:
Size hiç dünyada bizden başka hastaneye hasta getirip, doktoru döven hasta yakını duydunuz mu? Bir tek bizde var. Çünkü teşhisi, beğenmez. Hem dörtlüleri yakarak kornayla acilen doktora getirir. Hem doktordan daha iyi bilir. Dolayısıyla virüsle mücadeleden anlamıyorlar diye Türk Tabipler Birliğinin kapatılmasını istemeleri normaldir' ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?
Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Türk Tabipler Birliği ile ilgili şunları yazmıştı:
'Ülkemizin yeni tip Koronavirüs salgınıyla mücadelesini kösteklemek isteyen, vatandaşlarımızla birlikte sağlık çalışanlarımızı telaş ve paniğe sürüklemek amacı taşıyan kötü niyetli bir kampanya devamlı mesafe almaktadır.
Bunu görüyoruz, karanlık emel sahiplerini biliyoruz.Türk Tabipler Birliği isimli ihanet oluşumu sözde artan vakalara, hayatını kaybeden insanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza dikkat çekmek maksadıyla tüm sağlık kurumlarında siyah kurdele takacakmış! Bu teşebbüs zehirli ve zillet bir komplodur.
Siyah kurdele takınca ne olacak? KOVİD-19 hastalığından tedavi gören insanlarımıza ne diyecekler? Bu kapsamda vefat eden kardeşlerimizin ailelerine ne anlatacaklar? Birlikten ziyade illete dönen tabipliğin yüz karaları nereye ulaşmayı hedefliyorlar?
Siyah kurdele takan-takmayan ayırımı hastanelerde vasat bulursa muhtemel gelişmeler hakkında bir fikri olan var mıdır? Türk Tabipler Birliği Korona kadar tehlikelidir,tehdit saçmaktadır. Üstelik, hükümete yönelik “Yönetemiyorsunuz, ölüyor, tükeniyoruz” eylemi haince bir tertiptir.
Çağrım şudur: Türk Tabipler Birliği, bugünkü hassas dönemde, insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklemektedir. Bu nedenle sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır.
İran'dan ateşkes için 3 şart
'Türkiye’de güven olmadan ekonomi düzelmez'
Emekliyi açlık sınırının altına düşürmek büyük bir insafsızlık
78 kişinin öldüğü Kartalkaya raporunda Bakanlık aklandı
Milletvekili Ramazan Kaşlı MHP'den ihraç edildi
Akaryakıta yeni zam
'Türkiye çatışmanın değil barışın tarafındadır'
İspanya'dan İsrail'e 'soykırım' resti
ABD Mahkemesinden Halkbank 'Bağımsız Denetçi' kararı
'86 milyonun vergisi TRT'ye haram zıkkım olsun'
'İsrail'e bomba' sevkiyatı yapan Repkon USA isim değiştirdi
Hiçbir ülkenin egemenliğinde, topraklarında gözümüz yok
Ergene'de 2 ton tehlikeli fıstık yakalandı
Emre Saltık, vefatının 9. yıl dönümünde anıldı
Ümraniye Belediyesi İftara Yolda Yakalananları Unutmuyor
'Canlı yayın için kanun değişikliği gerekir'
'Silivri'de verilen hukuk değil, haysiyet ve fazilet mücadelesidir'
Zorunlu eğitim yaşı öne çekiliyor
Döşemealtı Belediyesi'ne operasyon
Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon
Parti numarası olmayan gıda ürünü satılamayacak
Bir meslek grubuna daha yeşil pasaport talebi
Mustafa Berat Kasımoğlu görevden uzaklaştırıldı
Hazine iki ihaleyle 45,6 milyar lira borçlandı
'Türk sermayesiyle üretilen bombalar İsrail'e gidiyor'
Petrol fiyatı 119 dolardan 84 dolara çakıldı
'Israrla Kürtlere akıl vermeye çalışanlar var'
Kuyumcukent'te 20 milyon liralık soygun!
'Hakimler, savcılar, polis aynı anda koordine ediliyor'
İBB davasında çekilen görüntülere soruşturma
Yükleniyor






