MEDYA
MEDYA Haberleri'TTB kapatılmasını istemeleri normaldir'
'TTB kapatılmasını istemeleri normaldir'
- A-
- A
- A+
Yılmaz Özdil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Virüsle mücadeleden anlamıyorlar diye Türk Tabipler Birliğinin kapatılmasını istemeleri normaldir' dedi.
Özdil şunları yazdı:
Size hiç dünyada bizden başka hastaneye hasta getirip, doktoru döven hasta yakını duydunuz mu? Bir tek bizde var. Çünkü teşhisi, beğenmez. Hem dörtlüleri yakarak kornayla acilen doktora getirir. Hem doktordan daha iyi bilir. Dolayısıyla virüsle mücadeleden anlamıyorlar diye Türk Tabipler Birliğinin kapatılmasını istemeleri normaldir' ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?
Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Türk Tabipler Birliği ile ilgili şunları yazmıştı:
'Ülkemizin yeni tip Koronavirüs salgınıyla mücadelesini kösteklemek isteyen, vatandaşlarımızla birlikte sağlık çalışanlarımızı telaş ve paniğe sürüklemek amacı taşıyan kötü niyetli bir kampanya devamlı mesafe almaktadır.
Bunu görüyoruz, karanlık emel sahiplerini biliyoruz.Türk Tabipler Birliği isimli ihanet oluşumu sözde artan vakalara, hayatını kaybeden insanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza dikkat çekmek maksadıyla tüm sağlık kurumlarında siyah kurdele takacakmış! Bu teşebbüs zehirli ve zillet bir komplodur.
Siyah kurdele takınca ne olacak? KOVİD-19 hastalığından tedavi gören insanlarımıza ne diyecekler? Bu kapsamda vefat eden kardeşlerimizin ailelerine ne anlatacaklar? Birlikten ziyade illete dönen tabipliğin yüz karaları nereye ulaşmayı hedefliyorlar?
Siyah kurdele takan-takmayan ayırımı hastanelerde vasat bulursa muhtemel gelişmeler hakkında bir fikri olan var mıdır? Türk Tabipler Birliği Korona kadar tehlikelidir,tehdit saçmaktadır. Üstelik, hükümete yönelik “Yönetemiyorsunuz, ölüyor, tükeniyoruz” eylemi haince bir tertiptir.
Çağrım şudur: Türk Tabipler Birliği, bugünkü hassas dönemde, insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklemektedir. Bu nedenle sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır.
Türkiye Enflasyonda OECD’den koptu
'Bir ayda 195 bin 576 kişi daha işsiz kaldı'
İmamoğlu’nun 5’inci X hesabına da erişim engeli
'İran füzelerini S-400 neden vurmadı?'
İBB davasında itirafçının iddiasına Davut Gül'den cevap
Okul müdürü, mesajını beğenmeyen öğretmenleri resmî yazıyla uyardı!
İstanbul’da sahte belge şebekesine darbe
'Türkiye bir hukuk devleti' dedirten olay...
Türkiye'nin dış borcu son 10 yılın zirvesinde
Karayollarında vatandaşın cebinden 850 milyar lira çıktı
Milli parklar şirketlerin rant alanı oluyor
'Bahçeli göz göre göre Öcalan'ın postacılığını yapıyor'
İran'dan ateşkes için 3 şart
'Türkiye’de güven olmadan ekonomi düzelmez'
Emekliyi açlık sınırının altına düşürmek büyük bir insafsızlık
78 kişinin öldüğü Kartalkaya raporunda Bakanlık aklandı
Milletvekili Ramazan Kaşlı MHP'den ihraç edildi
Akaryakıta yeni zam
'Türkiye çatışmanın değil barışın tarafındadır'
İspanya'dan İsrail'e 'soykırım' resti
ABD Mahkemesinden Halkbank 'Bağımsız Denetçi' kararı
'86 milyonun vergisi TRT'ye haram zıkkım olsun'
'İsrail'e bomba' sevkiyatı yapan Repkon USA isim değiştirdi
Hiçbir ülkenin egemenliğinde, topraklarında gözümüz yok
Ergene'de 2 ton tehlikeli fıstık yakalandı
Emre Saltık, vefatının 9. yıl dönümünde anıldı
Ümraniye Belediyesi İftara Yolda Yakalananları Unutmuyor
'Canlı yayın için kanun değişikliği gerekir'
'Silivri'de verilen hukuk değil, haysiyet ve fazilet mücadelesidir'
Zorunlu eğitim yaşı öne çekiliyor
Yükleniyor






