TURİZM
TURİZM HaberleriTurizm Bakanı Ersoy’dan TGA’ya operasyon!
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA)’Genel Müdürü İsmail Bütün’ü görevden aldı. Şubat ayında bu göreve getirilen Bütün’ün görevden alınma nedeni henüz netleşmedi.
- A-
- A
- A+
2023 yılı Ekim ayında istifa eden TGA Genel Müdürü Yalçın Lokmkanhekim'in yerine atanan İsmail Bütün, görevinden alındı. Son olarak Türk Telekom'da Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken Şubat ayında bu göreve getirilen Bütün’ün 8 ay gibi sürede görevden alınması turizm sektöründe şok etkisi yarattı.

İSMAİL BÜTÜN KİMDİR ?
1996 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra profesyonel iş hayatına Çuhadaroğlu Holding Moskova ofisinde başlayan İsmail Bütün, 1997-2000 yılları arasında yine Moskova’da ENKA Grup Dış Ticaret bölümünde Satış ve İş Geliştirme Müdürü olarak çalıştı. 2000 yılında Nestlé Türkiye ekibine katıldıktan sonra sırasıyla; CPW Türkiye Ülke Direktörü, Özbekistan’da Orta Asya Bölgesi (Türki Cumhuriyetler) Pazarlama Direktörü ve Ulusal Zincir Mağazalar Türkiye Satış Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2011 yılında Nestlé’nin İsviçre’deki genel merkezinde, önce Global Satış ve Müşteri Yönetimi biriminde İş Mükemmelliği Müdürü olarak global satış projelerine, daha sonra NESCAFE Stratejik İş Birimi’nde Pazarlama Müdürü olarak global pazarlama projelerine liderlik yaptı. 2015 yılında Türkiye’ye dönerek NESCAFE Genel Müdürü ve Nestlé Türkiye Yönetim Kurulfu Üyesi oldu.
Ocak 2016’da Bireysel Satıştan Sorumlu “Perakende Satış Grup Başkanı” ve İcra Kurulu Üyesi olarak katıldığı Turkcell’de, Temmuz 2016’dan Ocak 2019’a kadar Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CMO) ve İcra Kurulu üyesi olarak görev yaptı.
'Ramazan, Birlik ve Kardeşliğin En Güçlü Zamanıdır'
'Ülkemizde milyonlar yoksullukla savaşıyor'
Köpek sahibi olmak, kalp hastalığına bağlı ölüm riskini azaltıyor
'Erdoğan içerideki baskıyı gizlemek için jeopolitik kozunu kullanıyor'
Manavgat Belediyesi'nde gözaltı sayısı 40’a yükseldi
HAKMAR'ın sahibi Zeki Doruk hakkında yeniden tutuklama kararı
3,5 milyon vatandaş faturasını ödeyemediği için kömüre mahkum oldu
Yerli Karea Fit Yollara Çıkıyor!
'Normalleşme süreci geride kaldı'
'Türk milletinin İran halkı için ettiği dualar moral kaynağı'
HSK’den Yargıtay’a yeni atamalar
Murat Tüzel’den Prof. Dr. İlber Ortaylı İçin Taziye Mesajı
'Bizim en büyük kalkanımız kardeşliğimizdir'
Aslıhan Karalar yangının çıkış sebebini açıkladı
Yağmur Yüksel'in son hali olay oldu
'İstiklal Marşı’nın Arapça okunması sapkınlıktır'
İflas eden Yeşil GYO’ya kayyum atandı
'Her türlü tehdide karşı hazırlıklıyız'
Ali Koç, İmam Hatip öğrencilerine iftar verdi
Irak'ta Bağdat havalimanına İHA saldırısı
Bu pazar seçim olsa hangi parti ne kadar oy alır
Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
'Kanal İstanbul birincil önceliğimiz değil'
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı
Cumartesi motorine ve benzine yeniden dev zam
'Kanunsuz emre uyarak silah almak suçtur'
Türkiye Enflasyonda OECD’den koptu
'Bir ayda 195 bin 576 kişi daha işsiz kaldı'
İmamoğlu’nun 5’inci X hesabına da erişim engeli
'İran füzelerini S-400 neden vurmadı?'
Yükleniyor






