SPOR
SPOR HaberleriTürk basketboluna büyük destek
Türk basketboluna büyük destek
- A-
- A
- A+
Türkiye’de farklı spor dallarında, kulüpler ve federasyonlara verdiği destek ile öne çıkan misli.com, ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru, Türkiye Basketbol Ligi’nin ise isim sponsoru oldu. Misli.com Türk basketbolunun gelişimini desteklerken, iki sezon boyunca liglerin marka değerine de katkı sağlayacak.
Üç ligi kapsayan sponsorluk anlaşması kapsamında Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören’in katılımlarıyla 12 Ekim Salı günü bir imza töreni düzenlendi.
İmza töreninde konuşan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Son beş yılda, sponsorluk gelirlerimizi %30, sponsor sayımızı %40 artırırken, Türkiye Basketbol Federasyonu olarak pandemi sürecinde en büyük desteği iş ortaklarımızdan yani sponsorlarımızdan aldık. Sezonun erken sonlanması, bazı liglerimizin oynatılamamasına rağmen, basketbola inançlarını bizlere kanıtlayan sponsorlarımızın çoğu basketboldan çıkmak yerine kontratlarını uzatmayı tercih etti. Pandemi döneminin olumsuz sonuçları her alanda olduğu gibi sporda da yaşanırken, federasyonumuz gelirlerini bu süreçte dahi artırmayı başardı. Bu süreçte yürüttüğümüz sistemli ve titiz çalışmalarla pandeminin etkilerini en aza indirdik. Sürdürülebilir ve güçlü bağımız sayesinde kazanan hem markalar hem de basketbol oldu. Bugün sizlerle burada buluşmamıza vesile olan, iş adamlığı kadar spor adamlığı ile hayatımızda yeri ve izi olan değerli büyüğüm, başkanım, Sayın Yıldırım Demirören’e huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Sayın Demirören’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Demirören Holding bünyesinde, Dijital alandaki atılımları ve Türk sporuna sağladıkları katkıyla örnek bir duruş sergileyen Misli.com, 2021-22 ve 2022-23 sezonlarında hem ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru, hem de Türkiye Basketbol Ligi’nin isim sponsoru olacak. Bu güzel haber tüm liglerimiz için çok değerli olsa da, kurulduğu günden bugüne ligin kalitesinin artması sonucu tarihte ilk defa bir isim sponsoru kazanan Türkiye Basketbol Ligi için büyük bir müjde niteliğindedir. Türkiye Basketbol Ligi kulüplerimiz, hem marka değeri artan bir ligde mücadele edecek, hem de değerli bir gelir artışına sahip olacaktır.” dedi.
Misli.com’u temsilen konuşan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören: “Hem kadınlar hem de erkeklerde Avrupa’nın en güçlü liglerine sahip olan Türkiye Basketbol Federasyonu’nu gönülden destekliyoruz. Her dakika büyüyen ve gelişen misli.com, Türkiye Basketbol Ligi’ne ismini vermekten, kadın ve erkek basketboluna ana sponsor olmaktan ve özellikle alt ligleri desteklemekten onur duymaktadır” dedi.
'Tanıklar duruşmada dinlensin'
Fişekhane’de boy gösteren 06 plakaları yakalandı
Kapalıçarşı'da altın satışları durdu
ABD girmeyeceğine söz verdiği bataklığa battı
Murat Ertürk'ün TSK'dan ihraç edilme kararı iptal edildi
Türkiye gıda enflasyonunda dünya 3'üncüsü
Bedelli askerlik ücreti ve ÖTV oranları yükseliyor
Haribo, Rekabet Kurumu’nun radarına girdi
'Keyfi kısıtlamalar yargılamaya duyulan güveni sarsıyor'
Ankara’da 'bayat ekmek' 6 liraya satılıyor!
Gazeteci İsmail Arı yine tutuklandı
Tağşiş listesine at ve eşek eti skandalı
Maliye'den lüks harcama denetimi
Bilirkişi rapor süresi 110 günden 29 güne düşürüldü
'İmamoğlu'nun hapiste olması kabul edilemez!'
Konkordato başvuruları rekor tazeliyor
Fiyatlar kontrolden çıktı!
Gazetecilik faaliyeti, birilerinin hoşuna gitmedi diye suç olmaz!
Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde gözaltı sayısı 10'a yükseldi
'400 bin şehit veririz ama İsrail yok olur'
İmamoğlu tutuklanınca Sazlıdere bir yılda betondere oldu
Mehmet Şimşek memleketinde yuhalandı
Katar'da helikopter düştü 3 şehidimiz var
Konut piyasasının gözdesi Dubai'de satışlar çakıldı
Fatih'te iki bina çöktü
'İktidardaki küçük bir azınlık millete, Cumhuriyete savaş açmış durumda'
Bu bayram öncekilere göre daha kötü
Bayramda yola çıkmak lüks oldu
Hürmüz Boğazı kapandı, Trump faturayı NATO’ya kesti!
İran'dan 4000 Km ötedeki İngiltere üssüne füze saldırısı
Yükleniyor






