EKONOMİ
EKONOMİ Haberleri'Türkiye potansiyeli de yüksek bir ülke'
'Türkiye potansiyeli de yüksek bir ülke'
- A-
- A
- A+
Schmid Industrie Holding Yönetim Kurulu Başkanı Robert Schmid, Baumit olarak Avrupa’nın en başarılı yapı malzeme üreticilerinden biriyiz. 1.2 milyar euro ciro ile sektöre katkımız oldukça büyük. Türkiye, finansal anlamda zor günlerden geçse de sahip olduğu ekonomi potansiyeli ile bu süreçten hızlı bir şekilde çıkacaktır. Türkiye aynı zamanda inşaat sektör potansiyeli de yüksek bir ülke. Bu nedenle biz de inşaat sektörünün gelişimi ve nitelikli yapıların üretiminin arttırılması adına önümüzdeki süreçlerde önemli bir misyon üstleneceğiz.
YENİ VİZYONUNUN ODAĞI ‘’SAĞLIKLI YAPILAR’’
Şirket vizyonu olarak son yıllarda birinci sıraya aldığımız konu ‘’Sağlıklı Yapılar’’. İnsan ömrünün yüzde 90’ının kapalı alanlarda geçtiği gerçeğini göz önünde bulundurarak yönümüzü bu tarafa çevirdik. Önümüzdeki süreçte bu konuda Avrupa’da edindiğimiz tecrübeyi Türkiye pazarında daha da derinleştirmek istiyoruz.
YABANCI SERMAYECİLER İLGİ DUYUYOR
Gazeteci-Ekonomist Cem Seymen, Eğitimli ve bir o kadar da genç nüfusa sahip bir ülkeyiz. Çok genç, enerjik, sorunlara karşı çözüm odaklı ve açık fikirli bir popülasyona sahibiz. 2018 gayrisafi yurtiçi hasılat rakamlarına bakıldığında Türkiye, dünyanın 17. Avrupa’nın ise 6. en büyük ekonomisine sahip ülkesi konumunda. Böyle bir ülkeye yabancı sermayenin ilgi duyması çok doğal. Ben yapısal reformlarını başaran Türkiye’nin bundan sonra daha çok yabancı sermaye çekeceğine inanıyorum. Güvenilir ortak bulan yatırımcı, Türkiye’yi yükseltecek.
Elektrik ve doğal gaza zammını değerlendireceğiz
İhracat miktarında düşüş
'Belgeler sahte, üzerime kayıtlı 4 taşınmaz var'
Kemal Memişoğlu iftara askeri helikopterle indi
'İsrail bölgeyi felakete sürüklüyor'
'Hiç kimseyle düşmanlık istemiyoruz'
'12 tapu var, hepsi Akın Gürlek’in; sahte desene'
'Fransa Hürmüz Boğazı operasyonlarına asla katılmayacak'
Etiket ve kasa fiyatlarını karşılaştırın
'7 ay yattım 7 yıl daha yatarım kimseye iftira atmam'
'Bu savaşı İsrail'in baskısı nedeniyle başlattık'
'Bu iftiralar karşısında yasal süreçleri derhal başlatıyorum'
Akın Gürlek'in mal varlığının toplam değeri 452 milyon lira
İran’da savaş gölgesinde asgari ücrete yüzde 60 zam
AYM’den Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle kadro ihdasına iptal
Anayasa Mahkemesi’nden seyyanen zam kararı
'Hürmüz Boğazı Amerikayı bitirmek üzere'
Emniyet amiri Birson Ergene canına kıydı
Fatih Camii’nde Kadir Gecesi’nde Mescid-i Aksa protestosu
Dünya Tiyatro Günü Üsküdar’da Etkinliklerle Kutlanacak
Gastrofill’den Boğaz’da Geleneksel İftar Buluşması
Avrupa'dan Trump'a soğuk duş
Adriana Lima'nın ideal erkek kriteri tartışma yarattı
Kaymakamlık binasındaki silah seslerinin sebebi belli oldu!
Mahkemeden İBB davalarına CHP'liler alınmasın talebi
'AKP seçimi kaybedeceği için bunları yaşıyoruz'
'Hukuk ve demokrasi düzelmeden ekonomi düzelmez'
'Kısa sürede yüksek kazanç vadedenlere karşı dikkatli olunmalı'
İBB davasında 5. celse başlamadan bitti
İlber Ortaylı son yolculuğuna uğurlanıyor
Yükleniyor





