EKONOMİ
EKONOMİ Haberleri'Türkiye potansiyeli de yüksek bir ülke'
'Türkiye potansiyeli de yüksek bir ülke'
- A-
- A
- A+
Schmid Industrie Holding Yönetim Kurulu Başkanı Robert Schmid, Baumit olarak Avrupa’nın en başarılı yapı malzeme üreticilerinden biriyiz. 1.2 milyar euro ciro ile sektöre katkımız oldukça büyük. Türkiye, finansal anlamda zor günlerden geçse de sahip olduğu ekonomi potansiyeli ile bu süreçten hızlı bir şekilde çıkacaktır. Türkiye aynı zamanda inşaat sektör potansiyeli de yüksek bir ülke. Bu nedenle biz de inşaat sektörünün gelişimi ve nitelikli yapıların üretiminin arttırılması adına önümüzdeki süreçlerde önemli bir misyon üstleneceğiz.
YENİ VİZYONUNUN ODAĞI ‘’SAĞLIKLI YAPILAR’’
Şirket vizyonu olarak son yıllarda birinci sıraya aldığımız konu ‘’Sağlıklı Yapılar’’. İnsan ömrünün yüzde 90’ının kapalı alanlarda geçtiği gerçeğini göz önünde bulundurarak yönümüzü bu tarafa çevirdik. Önümüzdeki süreçte bu konuda Avrupa’da edindiğimiz tecrübeyi Türkiye pazarında daha da derinleştirmek istiyoruz.
YABANCI SERMAYECİLER İLGİ DUYUYOR
Gazeteci-Ekonomist Cem Seymen, Eğitimli ve bir o kadar da genç nüfusa sahip bir ülkeyiz. Çok genç, enerjik, sorunlara karşı çözüm odaklı ve açık fikirli bir popülasyona sahibiz. 2018 gayrisafi yurtiçi hasılat rakamlarına bakıldığında Türkiye, dünyanın 17. Avrupa’nın ise 6. en büyük ekonomisine sahip ülkesi konumunda. Böyle bir ülkeye yabancı sermayenin ilgi duyması çok doğal. Ben yapısal reformlarını başaran Türkiye’nin bundan sonra daha çok yabancı sermaye çekeceğine inanıyorum. Güvenilir ortak bulan yatırımcı, Türkiye’yi yükseltecek.
'Taşınmaz beyanı böyle yapılır'
24 ilde IŞİD operasyonu!
Başsavcılık Murat Kapki’nin dilekçesini talep etti
'Hukuk güvenliği açısından alarm veren bir ülkeyiz'
İşsizlik Avrupa'nın 2,4 katına ulaştı
'Riyad bildirisi Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışmadı'
NYT dünyanın en güçlü ordusunun çaresizliğini yazdı
Akaryakıtta KDV yüzde 1’e insin, asgari ücret 3 ayda bir güncellensin
Gıda etiketlerinde yanıltıcı ifadelere sıkı denetim
Doğal gaz ve elektriğe zam sinyali
İran, Trump'ın 15 maddelik ateşkes planını reddetti
AK Part ve MHP seçmeninden gelen 'kötüye gidiş' itirafı
Resul Emrah Şahan açıklamıştı, İzni Bakanlık'tan almışlar
Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas gözaltında
'ABD-İsrail'in İran savaşı felaket bir hata'
'Şirketler kapandı binlerce kişi işsiz kaldı'
Mahkeme kararına rağmen doktorluk görevine son verildi
'Türkiye ateş çemberinin ortasında'
'Baskıyla ifade verdim, 2 milyon dolar rüşvet istendi'
'Nevruzu bahane eden alçaklar cevabını alacak'
Akın Gürlek'in tapu kayıtlarını inceleyen şüpheli tutuklandı
Belgeleri bana değil AK Parti genel başkanına götürün
İran Türkiye'ye gaz akışını kesti
'Türkiye’de NATO kolordusunun ne işi var?'
135 milyar dolarlık altın rezervi satılacak
'Enflasyonda düşüş başka bahara kaldı'
Gününüzü ekranda değil, doğada geçirin
Siyonist emperyalist şebekesi mukaddes günlerimizi zindana çevirdi
Yenikapı’daki Nevruz kutlamalarına soruşturma
Zübeyde Hanım ilk kez tiyatro sahnesine taşınıyor
Yükleniyor






