Türkiye Yüzyılı çocuklarımızın da yüzyılı olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye her alanda daha iyi seviyelere gelecek. Türkiye Yüzyılı inşallah siz çocuklarımızın da yüzyılı olacak" dedi.

Türkiye Yüzyılı çocuklarımızın da yüzyılı olacak
  • A-
  • A
  • A+

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devlet himayesindeki çocuklarla iftar programında bir araya geldi. Erdoğan, devlet himayesindeki çocuklara seslenerek, "İstikbali şekillendirecek olan hiç şüphesiz sizlersiniz. Sizler geleceksiniz. Bizim ve milletimizin geleceğisiniz" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasına şöyle devam etti:

"Bizleri böyle anlamlı bir günde siz değerli kardeşlerimizle, çok değerli evlatlarımızla buluşturanlara çok teşekkür ediyorum. Bu salondakilerin yanı sıra, tüm evlatlarımızı gözlerinden öpüyorum.Türkiye her alanda daha iyi seviyelere gelecek. Türkiye Yüzyılı inşallah siz çocuklarımızın da yüzyılı olacak.

"İSTİKBALİ ŞEKİLLENDİRECEK OLAN HİÇ ŞÜPHESİZ SİZLERSİNİZ"

Sizler geleceksiniz. Bizim ve milletimizin geleceğisiniz. Koruma altındaki çocuklarımızın hayat boyu yanında olacağız. Siz büyük bir milletin çocuklarısınız".

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Merhum Necip Fazıl'ın 'Fatihlik nimetinden yüzü bir nurlu mühür/Biz akıl tutsağıyız, çocuktur ki asıl hür.' mısralarıyla tarif ettiği çocuklarımızın tamamına, Gazze ve Suriye başta olmak üzere gönül coğrafyamızın dört bir yanındaki yürekleri sevgi dolu yavrularımıza selamlarımı, muhabbetlerimi gönderiyorum. Neşe ve sevincinizin hiç kaybolmamasını, heyecanınızın hiç azalmamasını, her gülüşünüzde yüzlerinizde güller açtıran tebessümlerinizin hayatınız boyunca hiç eksik olmamasını Rabb'imden niyaz ediyorum."

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın, konuşmasında devletin yaptığı hizmetlerden kısaca bahsettiğini anımsatan Erdoğan, "Şartlar ne olursa olsun sizlerden şunu asla unutmamanızı rica ediyorum, sizler bizim evlatlarımız, göz bebeğimizsiniz. Sizler çok büyük bir ülkenin, tarihiyle, vicdanıyla, merhametiyle çok büyük bir milletin çocuklarısınız. Devletimiz sizleri hayata en güçlü, en donanımlı şekilde hazırlamak için ne yapılması gerekiyorsa bundan sonra da yapacaktır." dedi.

"BUGÜNÜN ÇOCUKLARI YARININ BÜYÜKLERİ, İSTİKBALİN MİMARLARIDIR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatlarının her anında çocukların yanlarında olmaya devam edeceklerini belirterek, "Sizlere şefkatle sahip çıkacak, hayatın zorlukları karşısında hiçbirinizi Allah'ın izniyle yalnız bırakmayacağız. Bugünün çocukları yarının büyükleri, istikbalin mimarlarıdır. İnşallah sizler de yarın birer sanatçı, bilim adamı, öğretmen, doktor, siyasetçi, mühendis olarak vatanınıza hizmet edeceksiniz. Sporun farklı dallarında elde edeceğiniz derecelerle İstiklal Marşı'mızı tüm dünyaya dinleteceksiniz." diye konuştu.

Çocukların kendilerinden devralacakları bayrağı daha da yükseklere taşıyacaklarını belirten Erdoğan, ileride çocukların bugünlere şöyle bir dönüp baktıklarında, hangi işleri başardıklarını, Türkiye için nasıl büyük bir anlam ifade ettiklerini daha net göreceklerini kaydetti.

Erdoğan, "Kendinizle iftihar ederken, başarılarınızla gurur duyarken, sizden sonra gelecek evlatlarımıza da örnek olacak, onlara cesaret aşılayacaksınız." dedi.

"Bu yolculukta inişler ve çıkışlar yaşanabilir. Zorluklar ve kolaylıklar, sevinçler ve hüzünler olabilir. Bunlar gayet doğaldır. Ancak insanın en büyük gücü, inancı, imanı ve mücadele kararlılığıdır. İnancın, azmin ve gayretin önünde evelallah hiçbir engel duramaz. Hiçbir olumsuzluğun aşkınızı, şevkinizi kırmasına, hayallerinizle aranıza girmesine izin vermemenizi sizlerden özellikle bekliyorum. Çünkü istikbali şekillendirecek olan hiç şüphesiz sizlersiniz. Sizler, geleceksiniz, bizim ve milletimizin geleceğisiniz. Sizler sadece bizim değil, 85 milyonun da umudusunuz."

"İÇİNİZDEKİ O CEVHERE, O YAŞAMA SEVİNCİNE SONUNA KADAR GÜVENİYORUM"

Devlet himayesindeki çocukların kendilerinin en kıymetli varlıkları olduğunu kaydeden Erdoğan, "Hiç endişeniz, korkunuz olmasın. İnşallah yarınlarımız daha güzel olacak. Türkiye her alanda daha iyi seviyelere gelecek. Türkiye Yüzyılı inşallah siz çocuklarımızın da yüzyılı olacak." ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olarak çocuklara tüm kalbiyle inandığını belirten Erdoğan, "Sizin kardan aydınlık, tertemiz yüreklerinize, içinizdeki o cevhere, o yaşama sevincine sonuna kadar güveniyorum. Sizlerin ışıldayan gözlerinizde inşallah geleceğin güçlü, müreffeh, muteber ve muzaffer Türkiye'sinin müjdesini görüyorum. Rabb'im hepinizin, hepimizin yar ve yardımcısı olsun diyorum." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, herkesin ramazanını tebrik ederek, "Soframıza bereket katan siz yavrularımızın her birini o ışık ve ümit saçan gözlerinizden tek tek öpüyorum. Bizlere bu anlamlı günü yaşattığınız, ramazan sevincinize bizleri de ortak ettiğiniz için sizlere ve tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

 

Yorum Yazın

Sanayide çarklar dönmekte zorlanıyor

Ocak enflasyonu son iki yılın zirvesinde

Meclis’in en sessiz vekilleri: Maaş var, konuşma yok

'DEM'in son pratikleri Öcalan'ın iradesine başkaldırıdır'

'Rojava'da anlaşma oldu sıra Türkiye'deki Kürtlerde'

Fenerbahçe: Galatasaray'ı 3-0 yendi

Sorbonne Üniversitesi diploma iptalini tanımadı

İstanbul’da 21 ilçe de elektrik kesintisi

ŞOK Marketler'den 'pestisitli biber' iddialarına yanıt

Migros’ta taşeron dönemi bitti

'Emekliyi göz ardı eden sandıkta cevabını alır'

İstanbul’da fiyat artışı hızlandı

'Siz tarihin gördüğü en büyük siyasi dolandırıcılarsınız!'

Mücahit Ören Epstein belgelerinde

Borçluya yapılandırma imkanı geliyor

CHP'den AK Parti'ye geçen Hasan Ufuk Çakır'dan emeklilere...

'Türkiye F-35 alamayacak'

MSB’den ihraç edilen Atatürkçü teğmen hakkında suç duyurusu

Türkiye'nin tekstil devi daha iflas etti

Antalya'da gerçekleşen kaza da çok sayıda ölü var

Kamu hastanelerinde erişim krizi

Yanlış tercih metabolizmayı yıkıyor…

'Çocuk Köyü’ndeki altyapı imalatlarını değiştirdik'

İstanbul Üniversitesi'nin akreditasyonu iptal olabilir

Ebubekir Şahin'in kızı sınavsız memur oldu iddiası

Pastırmanın bir dilimi küçük bir servet!

Sahra Şaş ödül törenine damga vurdu!

Altın ve gümüş neden sert düştü?

'20 bin eleman lazım, iş bulamıyorum diyen buraya gelsin'

Turizmde rekor var, kâr yok

Yükleniyor

'Türkiye F-35 alamayacak'

3 milyon sayfa Epstein arşivi erişime açıldı

SDG orduya katılıyor, petrol sahaları Şam'a devrediliyor

'İran saldırırsa vururuz'

ABD'de tüketici güveni 2014'ten bu yana en düşük seviyede

'Şara, çok saygın Cumhurbaşkanı'

Düpedüz saygısızlık ve yakışıksız!

Hamaney'in özel bir yeraltı sığınağına geçtiği iddia edildi

'ABD güçlü olabilir ama bizim de onurumuz satılık değil'

'Azerbaycan-Ermenistan bitirdiğim savaşlardan biri'

Sahra Şaş ödül törenine damga vurdu!

Nefise Karatay'ın son hali gündem oldu

'Tramvaya asılmak gibi bana da asılmak yasaktır'

'Her kapı çaldığında polis geldi sanıyordum'

Yaren Güldiken kırmızı elbisesiyle sosyal medyayı salladı

Sörften sonra çok daha iyi bir insan oldum

Melisa Döngel'den dikkat çeken paylaşım

Buse Terim sevgilisiyle tatile çıktı!

Yatakta verdiği kareler olay oldu

Eski manken Deniz Akkaya hapse girecek!

Otomotiv sektöründe kârlılık baskı altında

Tesla verimlilikte zirvede, BYD sınıfta kaldı, menzil kralı Audi

MG’nin Hybrid+ Teknolojisi Yakında Türkiye’de!

Alfa Romeo’dan takas desteği avantajı

Volvo EX60, yılın ikinci yarısında Türkiye’de

Dijital kanallara güven arttı, kullanıcı sayısı yükseldi

Elektrikli otomobil sayısı 370 bini aştı

2. el otomotiv satışı 2025'te rekor kırdı

Trafik sigortasında primler değişti

'Ürün gamımızı her geçen gün güçlendiriyoruz'

Kamu hastanelerinde erişim krizi

Yanlış tercih metabolizmayı yıkıyor…

Vicdansız hemşire Bağrıyanık tutuklandı!

Huzurevi fiyatlarında rekor artış

Eczane eczane dolaşmaya son!

ABD, Dünya Sağlık Örgütü'nden resmen ayrıldı

Bütçeyi yutan şehir hastanelerine 6 tane daha ekleniyor

Sıra numarası ekranında "Cübbeli Ahmet" sohbeti açıldı

'Lastiksiz ambulansları gençler bilmez'

Lahmacunda sakatat, peynirde natamisin çıktı

Ekol TV'ye "kara para aklama" soruşturmasında yeni gelişme

Hrant Dink'in öldürülmesinin üzerinden 19 yıl geçti

Acun Ilıcalı satış planını KAP'a bildirdi

RTÜK’ten TV kanalları ve dijital platformlara ceza

Haber sitelerine 'Google' darbesi

THY'den gazeteci Ali Kıdık'a uçuş yasağı

Burak Akburak İstanbul'da Gazetecilerle Buluştu

Ege TV kanalı icradan satışa çıkarıldı

'Özgür Basın, Güçlü Toplum Demektir'

Habertürk skandalında tanık ifadesi dengeleri değiştirdi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 20 15 1 4 33 49
2.FENERBAHÇE A.Ş. 19 12 0 7 26 43
3.TRABZONSPOR A.Ş. 20 12 2 6 15 42
4.GÖZTEPE A.Ş. 20 11 3 6 15 39
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 20 10 4 6 10 36
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 20 8 6 6 13 30
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 20 7 4 9 3 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 20 6 7 7 -7 25
9.KOCAELİSPOR 19 6 7 6 -3 24
10.CORENDON ALANYASPOR 20 4 6 10 -2 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 20 6 10 4 -3 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 20 4 8 8 -6 20
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 20 5 10 5 -14 20
14.TÜMOSAN KONYASPOR 20 4 9 7 -9 19
15.İKAS EYÜPSPOR 20 4 10 6 -12 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 20 3 10 7 -12 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 20 2 9 9 -25 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 20 2 15 3 -22 9