BELEDİYE
BELEDİYE HaberleriTuzla Belediyesi öğrencilerin yanında
Tuzla Belediyesi öğrencilerin yanında
- A-
- A
- A+
Sınav için günlerce öncesinden hazırlıkları başlatan Tuzla Belediyesi, ilçe genelinde sınav merkezlerinde sınava giren binlerce öğrenciyi Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın başarı dilekleri ve sınav ikramları ile karşıladı.
Tuzla Belediyesi, yıl boyunca etütler ve eğitimler vererek destek olduğu ortaokul öğrencilerine, Covid 19 sürecinde de YouTube hesabı aracılığıyla uzaktan eğitim ile destek olmayı sürdürdü. Uzaktan eğitimin yanı sıra Online deneme sınavı ile de öğrencilerin hem sınav tecrübesi kazanması hem de durumlarını değerlendirmesine yardımcı olan Tuzla Belediyesi, sınav sabahı da öğrenci ve velilerin yanında olarak, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın başarı dileklerini öğrenci ve velilere iletti.
Günler öncesinden LGS sınavına girecek öğrenciler için Şelale Eğitim Parkı’nda hummalı bir çalışma başlatan Tuzla Belediyesi, meyve suyu, kek ve maske olan paketlerle öğrenci ve velileri sınav sabahı karşıladı. LGS sınavıyla ilgili konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Çocuklarımız bir yıl boyunca gerekli gayreti göstererek çalışmalarını sürdüler. Covid 19 sürecinde zorlandılar fakat çalışmaya devam ettiler. Bizler gerek okullarında, gerek bilgi evlerinde ve gerekse Covid 19 sürecinde uzaktan eğitim ile destek olduğumuz öğrencilerimizin bugün de yanındayız. Bugün öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmasını sağlayacak bir gün. Hayat inişleri, çıkışları olan bir yolculuktur. Sevgili gençler, hayat daima fırsatlarla ve yeni ufuklarla doludur. Bizler ve aileleriniz sizi çok seviyor. Sınava giren tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.
Tuzla Belediyesi Bilgi Evi’nde eğitim veren öğretmenler de hazırladıkları video ile de LGS öğrencilerine başarılar dilediler.
'İran'ı doğrudan vurmaya hazırız'
'Andımız'ın okunmasını isteyen veliye 'terör propagandası' suçlaması
Benzin ve motorine yine dev zam
'Tanıklar duruşmada dinlensin'
Fişekhane’de boy gösteren 06 plakaları yakalandı
Kapalıçarşı'da altın satışları durdu
ABD girmeyeceğine söz verdiği bataklığa battı
Murat Ertürk'ün TSK'dan ihraç edilme kararı iptal edildi
Türkiye gıda enflasyonunda dünya 3'üncüsü
Bedelli askerlik ücreti ve ÖTV oranları yükseliyor
Haribo, Rekabet Kurumu’nun radarına girdi
'Keyfi kısıtlamalar yargılamaya duyulan güveni sarsıyor'
Ankara’da 'bayat ekmek' 6 liraya satılıyor!
Gazeteci İsmail Arı yine tutuklandı
Tağşiş listesine at ve eşek eti skandalı
Maliye'den lüks harcama denetimi
Bilirkişi rapor süresi 110 günden 29 güne düşürüldü
'İmamoğlu'nun hapiste olması kabul edilemez!'
Konkordato başvuruları rekor tazeliyor
Fiyatlar kontrolden çıktı!
Gazetecilik faaliyeti, birilerinin hoşuna gitmedi diye suç olmaz!
Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde gözaltı sayısı 10'a yükseldi
'400 bin şehit veririz ama İsrail yok olur'
İmamoğlu tutuklanınca Sazlıdere bir yılda betondere oldu
Mehmet Şimşek memleketinde yuhalandı
Katar'da helikopter düştü 3 şehidimiz var
Konut piyasasının gözdesi Dubai'de satışlar çakıldı
Fatih'te iki bina çöktü
'İktidardaki küçük bir azınlık millete, Cumhuriyete savaş açmış durumda'
Bu bayram öncekilere göre daha kötü
Yükleniyor






