Vazgeçmeyeceğimiz en büyük değer Atatürk ilkeleri

Vazgeçmeyeceğimiz en büyük değer Atatürk ilkeleri

Vazgeçmeyeceğimiz en büyük değer Atatürk ilkeleri
  • A-
  • A
  • A+

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı, Gaziler Günü’nde Gazi ve Gazi ailelerini İstanbul Boğazı’nda buluşturdu. Aziz şehitlerimize saygı duruşu ve dua ile başlayan program konuşmalarla devam etti. Gazi ve Gazi ailelerinin yaşadığı sorunlara değinilen yemeğe İYİ Parti temsilcileri de katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve duanın ardından başlayan yemek karşılıklı plaket takdimleriyle sürdü. Folklor Gösterisi ile devam eden programın sonunda İYİ Parti GİK Üyeleri ve İYİ Parti İstanbul İl Yöneticileri konuşmalarını gerçekleştirdi.

İYİ Parti GİK Üyeleri, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İBB Belediye Meclis Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan ve İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu’nun katılım sağladığı buluşma müzik dinletisiyle sona erdi.

Gazilerimizin fedakarlığının anlamı çok büyük

Programda konuşan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, “19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlemiş olduğumuz bu gecede sizlerle beraber olmak bizim için çok önemli. Bu ülke için yaptıklarınızdan dolayı sizlere ufak da olsa bir teşekkür edebilmek amacıyla verdiğimiz davete, bizi kırmayarak teşrif ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu davetler bizim için artık gelenekselleşti. Bu bizim 3. Gaziler günü kutlamamız. Aslında 4 olacaktı fakat araya pandemi girdiği için bir yıl es geçmek zorunda kaldık. Tabii yılda 100 kere de yapsak sizler için az. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Geçen senelerde de şehit yakınlarımızın olduğu toplantılarda şu soruyu çok sormuştuk ‘Neden?’, ‘Neden bu kadar çok bedel ödendi?’, ‘Neden bu kadar çok fedakarlık yapıldı? Bunların anlamı neydi?’ Bunlar bu ülkede bağımsız ve hür şekilde yaşayabilmemiz içindi. Yarın bu ülkede adaletli bir ortamda yaşayabilmemiz içindi. Yine bu topraklar üzerinde eşit bir şekilde, ayrıma tabii tutulmadan, görünüşü, düşüncesi, yaşam tarzı ne olursa olsun hiçbir şekilde baskı altında kalmadan özgürce yaşayabilmek içindi. Sizin bu bütün fedakarlıklarınızın, bütün özverilerinizin anlamı bizce buydu.” dedi.

Duruşumuz da net, yürüyüşümüz de

Konuşmasında gündeme dair de konuşan Kavuncu, “İYİ Parti olarak biz bu etkinlikleri hiçbir zaman siyasete alet etmedik. Fakat sonuçta siyasi bir partiyiz ve kendimizi ifade etmek için buradayız. Yakında 5. yılımıza gireceğiz bugüne kadar kendimizi ifade ederken çok hırpalandık. Bu süreçte hep makul kalmaya çalıştık. Birileri bizi ısrarla marjinalleştirmeye çalıştı. Belli bir yerin parçası yapmak istedi. Son 20 yıldır kutuplaşan, artık birbirine tahammül edemeyen iki farklı Türkiye yaratmak isteyenlere inat biz, o kutuplaşmanın içerisine kendimizi atmadık. Bundan rahatsız olanlar oldu. İYİ Parti’nin yeri belli değil, dik bir duruş sergilemiyor dediler. Özellikle kendi partimin mensuplarına sesleniyorum. Duruşumuz da net, yürüyüşümüz de. Kimsenin çektiği yere gitmeyiz. Biz hep makul olanı temsil ettik.” dedi.

Vazgeçmeyeceğimiz en büyük değer Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri

İYİ Parti’nin Türkiye’yi bulunduğu karanlık kuyudan çıkaracak olan parti olduğunu belirten Kavuncu, “Bizim asla vazgeçmeyeceğimiz, terk etmeyeceğimiz iki değerimiz var. İlk olarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu bu ülkenin temel ilkelerine sahip çıkmak. İkinci olarak ise terörle iltisaklı, irtibatlı hiçbir düşünce, hiçbir kuruluş ve anlayışa zerre kadar ne göz açtırırız ne de yanına yaklaşırız.   Hiçbir zaman taviz vermeyeceğimiz bir diğer konu da Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüdür. Bunlar herkese duyurulur. Kimse bizi bu kavganın içine çekemeyecek. Duruşumuz bu kadar net. Bunun dışındaki her konuda oturulur, konuşulur, makul şekilde davranılır. Özellikle son dönemde partili arkadaşlarımın zaman zaman baskılardan dolayı başlarını öne eğdiğini görüyorum. Başınız öne eğilmesin. Bu milleti son 20 yılda düştüğü o kuyudan çıkaracak parti İYİ Parti’dir.” açıklamasında bulundu.

İYİ Parti GİK Üyeleri, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İBB Belediye Meclis Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan ve İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu’nun katılım sağladığı buluşma müzik dinletisi ile sona erdi.

 

Yorum Yazın

'Bazen bir diktatöre ihtiyaç duyarsınız'

'Emekli maaşı 66 liraydı' diyen Erdoğan'a CHP'den yanıt

Tuğyan'ın sevgilisi gözaltına alındı

'Emekli maaşı yeterli değil, hepimiz görüyoruz'

“İlaç Katkı Payı Konusunda Destek Olacağız”

Burak Soylu ve Cihan Şanlı tutuklandı

Motorine iki günde 2 lira 40 kuruş zam

Avrupa'daki ABD üslerini mi kapatalım?

'Millet senden zam değil sandık bekliyor'

İBB, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayına takılan projeleri açıkladı

Tek istediğimiz Grönland’a sahip olmak

Bayrampaşa Belediyesi'ne yolsuzluk operasyonu

Kocaeli'de belediye otobüs devrildi

'Adalet gecikiyor, gerekçe ikna etmiyor'

'Masada değilsek menüdeyiz'

Egemenlik ve toprak bütünlüğüne saygı tartışılmaz

Somali diye bir ülke yok

Temu'nun Türkiye ofisine baskın

Uyuşturucu operasyonu Acun Medya'ya sıçradı

Ofisi ısıtmayan patron tazminat ödeyecek

'Emeklilerimize hiçbir zaman kulağımızı tıkamadık'

'Gelişmeler milletimiz ve ülkemiz adına kaygı vericidir'

Espressolab vatandaşlara tazminat davası açıyor

Yapay Zekâ Arf Ödülleri sahiplerini bulacak

Hiçbir provokasyon amacına ulaşamayacak

Türk bayrağına saldırıda 35 tutuklama

Çalışanların yüzde 60’ı yeni iş peşinde

Türkiye'nin en huzurlu şehri tescillendi

Dakikada 4 vatandaş icralık oluyor

'Sana mı soracağız kimin kimi temsil ettiğini?'

Yükleniyor

'Bazen bir diktatöre ihtiyaç duyarsınız'

Avrupa'daki ABD üslerini mi kapatalım?

Tek istediğimiz Grönland’a sahip olmak

'Masada değilsek menüdeyiz'

Egemenlik ve toprak bütünlüğüne saygı tartışılmaz

Somali diye bir ülke yok

SDG'nin misyonu bitti

Bulgaristan Cumhurbaşkanı Radev istifa etti

Şara, Kürtlerin Suriye'nin ayrılmaz parçası olduğunu teyit etti

'Trump'ın Fed savaşı Erdoğan'ın 2019 hamlesine benziyor'

Yaren Güldiken kırmızı elbisesiyle sosyal medyayı salladı

Sörften sonra çok daha iyi bir insan oldum

Melisa Döngel'den dikkat çeken paylaşım

Buse Terim sevgilisiyle tatile çıktı!

Yatakta verdiği kareler olay oldu

Eski manken Deniz Akkaya hapse girecek!

Elle Fanning dekoltesiyle zor anlar yaşadı

Evangeline Lilly kayanın üstüne düştü!

Aslı Bekiroğlu'nun basit ameliyatı kâbusa döndü

Heidi Klum üstsüz güneşlendi

Dijital kanallara güven arttı, kullanıcı sayısı yükseldi

Elektrikli otomobil sayısı 370 bini aştı

2. el otomotiv satışı 2025'te rekor kırdı

Trafik sigortasında primler değişti

'Ürün gamımızı her geçen gün güçlendiriyoruz'

Türkiye'de Opel, Peugeot ve Citroen el değiştirdi!

Tunçmatik Avrupa Elektrikli Araç Şarj Altyapısı İçin Yeni Şirket Kurdu

Elektrikli araç piyasasının yeni lideri artık Çinli

'2025’in En Beğenilen Otomobili' Gazetecilerin Oylarıyla Seçildi

Arıcıoğlu Otomotiv konkordato talebinde bulundu

Bütçeyi yutan şehir hastanelerine 6 tane daha ekleniyor

Sıra numarası ekranında "Cübbeli Ahmet" sohbeti açıldı

'Lastiksiz ambulansları gençler bilmez'

Lahmacunda sakatat, peynirde natamisin çıktı

Pestisit ihlalinde dünya ikincisiyiz

Fast food kanseri tetikliyor

Sadece Hastaneyi Değil, Cebinizi de Düşünün

Fatih’te iki aylık bebek açlıktan öldü

Sofralardaki 6 süt ürünü markasında 'hile' tespit edildi

Siirt'de polis hastaneyi 2 ay takip etti, 30 kişi gözaltında

Hrant Dink'in öldürülmesinin üzerinden 19 yıl geçti

Acun Ilıcalı satış planını KAP'a bildirdi

RTÜK’ten TV kanalları ve dijital platformlara ceza

Haber sitelerine 'Google' darbesi

THY'den gazeteci Ali Kıdık'a uçuş yasağı

Burak Akburak İstanbul'da Gazetecilerle Buluştu

Ege TV kanalı icradan satışa çıkarıldı

'Özgür Basın, Güçlü Toplum Demektir'

Habertürk skandalında tanık ifadesi dengeleri değiştirdi

Ekol TV’ye “kara para aklama“ soruşturması

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9