TURİZM
TURİZM HaberleriYOTEL İstanbul’dan Ramazan'a özel menüler
YOTEL İstanbul’dan Ramazan'a özel menüler
- A-
- A
- A+
Kara tarafında servis edilecek günlük 4 çeşit set iftar menüsünde iftariyelikler, çorba, ana yemek ve tatlı yer alacak. Ramazan menüsünde ayrıca fiyata dahil olarak limitsiz çay, kahve, ayran, şerbet çeşitleri, meyve suları ve kişi başı 1 adet meşrubat sunulacak.
YOTEL, Ramazan ayına özel menüye ek olarak isteyen müşterilerine her gün sunmak üzere seçenekler de hazırladı. Bu seçenekler; hurma, zeytin, peynir, pastırma, domates, salatalık, ballı kaymak ve reçel bulunan serpme iftariyelik tabağı, mini paçanga, sigara böreği, içli köftede ve ılık humustan oluşan YOTEL Ramazan Üçlemesi, hardallı patates püresi kök sebzeler ve özel sos ile servis edilen dağ baharatları ile pişirilmiş dana rosto ile Türk tatlı tabağı ve damla sakızlı dondurma, demir hindi şerbeti, ev yapımı nane ve zencefilli limonata ile ayrandan oluşuyor.
YOTEL İstanbul sahur menüsü kara tarafındaki misafirlere sunulurken, hava tarafında bulunan YOTELAIR‘in Lounge alanında sunulacak olan açık büfesi misafirlerin ihtiyaçları düşünülerek Ramazan ayı boyunca daha da zenginleştirildi. Bu menü, günün çorbası ve ekmek sepeti ile peynir, zeytin, domates salatalık, haşlanmış yumurta, reçel mini, bal ve kaymaktan oluşan sahur tabağı, günün böreği ve yine fiyata dahil olan limitsiz çay, kahve, ayran, şerbet çeşitleri, meyve suları ve kişi başı 1 adet meşrubattan oluşacak. Bu menü otellerde konaklayan misafirlere kahvaltı yerine ücretsiz olarak servis edilecek.
Bayramda yola çıkmak lüks oldu
Hürmüz Boğazı kapandı, Trump faturayı NATO’ya kesti!
İran'dan 4000 Km ötedeki İngiltere üssüne füze saldırısı
Müşteri bulamayan taksiler duraklara çekildi
Ayva artık lüks oldu, fiyatlar rekor kırdı
Diyarbakır'da tarım arazilerini su bastı
KudoKudo, Yoluna KUKiDU Olarak Devam Ediyor
Umreciler Havalimanında birbirine girdi!
Motorin 80 liraya dayanacak
İran, İsrail'in F-16'sını vurdu
İran savaşı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek?
Tarikatçılara Atatürk tepkisi gösteren Teğmen göreve dönüyor
Eren Holding, Çorlu'daki dev fabrikasını kapattı
Mehmet Cemil Acar’ın gizli serveti de ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan davasından MHP’li yönetici çıktı
'Netanyahu terörü bölgesel ve küresel barışı tehdit ediyor'
NATO, ABD olmadan kağıttan kaplan
Emekliler zam talebiyle sokağa indi
Tom Barrack'tan yine skandal sözler
'Dikkat edin sırada Türkiye var'
'Muhalefetin gerçek oyu anketlere yansımıyor'
Muhittin Böcek'ten Akın Gürlek'in 'rüşvet' iddiasına yanıt
Tavuk etine üst üste zam
SGK 36 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
Motorinin litre fiyatı 75 TL sınırına dayandı
Takipteki alacaklar 660 milyar liraya dayandı
'Türkiye, yeni bir iktidarı karşılamak üzere doğum sancıları çekiyor'
'Utanç içinde hatırlanacak bir tarih'
'Savaşın sebebi İsrail’dir'
Yeşil erik açılışı 4 bin TL'den yaptı!
Yükleniyor






