Belediyeye ait kafe Ülkü Ocakları'na tahsissiz verilmiş

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, belediyeye ait bir kafenim Ülkü Ocakları'na tahsissiz şekilde verildiğini belirterek, "İş bununla bitmemiş, belediye işgalci olarak kullanılan bir yerin doğalgaz faturasını ödemiş" dedi.

Kamu çalışanlarının servisleri iptal ediliyor

Kamuda satın alınan ve kiralanan lüks araçlar tepki çekmeye devam ederken iktidarın tasarruf adımı olarak memur servislerini iptal edip, memurlara toplu taşıma kartı verme hazırlığında olduğu ortaya çıktı.

220 bin ton ürün tarlada kaldı...

Adana’da binlerce dönüm arazide patates yetiştiren çiftçiler, zincir marketin kilo başına 10 lira teklifinin çok düşük olduğunu öne sürüp, 20 lira talep ederek geçen hafta hasadı durdurdu.

Seçim sonuçları demokrasiye duyulan umudu canlandırdı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Paris ziyaretinin ilk gününün akşamında, Avrupa Sosyalist Partisi özel oturumuna katıldı.

Haftanın dört günü kebap, iskender, biftek

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Elazığ'da aday din görevlileri için düzenlediği yemek ihalesinde kurumun "özel yemek" listesi olduğu iddia edildi.

İstanbul'da ekmeğe zam yolda

Artan enflasyon ve hayat pahalılığı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu ayın 15’inden sonra, İstanbul’da ekmeğin kilogram fiyatı 60 liraya çıkabilir.

İçişleri Bakanlığı'nda operasyon

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın dört yardımcısının makamlarında geçici görevle çalışan 69 polisin görevine son verildi. Bakan yardımcılarının her birine biri şoför, diğeri koruma olmak üzere ikişer polis bırakıldı.

Tarikatların toplumsal karşılığı yok

Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Oğan, Türkiye'deki sağ taban için "Bazı çevreler ısrarla dindarlığı, cemaatler ve tarikatlar üzerinden görmek istese de aslında cemaatlerin ve tarikatların toplumsal karşılığı çok da güçlü değildir."

Yasmin Erbil'e sevgilisinden uyarı

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil sık sık cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyordu. Son olarak krem tonlarında bir takım elbise giyen Yasmin Erbil’e sevgilisinden uyarı niteliğinde bir rica yorumu geldi.

Vergi kaçaklarını ihbar edenlere ödül yağdı

Vergi kaybı ve kaçağı ile mücadele kapsamında vatandaşların desteği devam ederken, geçen yıl vergi kaçıranları ihbar eden 176 kişiye toplam 14,8 milyon lira değerinde ihbar ödemesi yapıldı.

Numan Kurtulmuş DEM'lilerle fikir alışverişi yaptı

Numan Kurtulmuş'un ziyaretlerinin ilk durağı DEM Parti oldu. Kurtulmuş yeni anayasa için DEM'lilerle fikir alışverişi yaptığı bildirildi.

Boğaziçi rektörü Prof. Dr. Naci İnci Turkcell'in yönetimine girdi

Boğaziçi Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Naci İnci, Turkcell’in yönetim kurulunda yer alırken, Arda Ermut da yine yönetim kurulunda kendisine yer buldu.

Rusya Ukrayna'da kimyasal gaz kullanıyor

ABD Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın Ukrayna'da Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma zehirli gaz olan kloropikrin kullandığını açıkladı. Bu durum, Moskova tarafından imzalanan küresel yasağı ihlal ediyor.

Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nde NOW TV'ye "ıstakoz" cezası

RTÜK'ten, Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nde NOW TV'ye "ıstakoz" cezası.

Büyükekşi ve Galatasaray arasında garip bir ilişki var

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "En güvenilmez kurum TFF'dir. Belki de en güvenilmez sektör de Türkiye'deki futbol sektörüdür." ifadelerini kullandı. "Mehmet Büyükekşi ile Galatasaray arasında garip bir ilişki var" dedi.